-
eski konuları takip etmeyen arkadaşlar bişey yazmasın ben kasıntı değilim ay ben yazmıyorum zaten hayranlarım :D
merhaba birkısmınız belki duymuştur...bu günlerde yeni piyasaya atılmış ve çok sağlam bir gitaristten söz ediliyor.adı Mehmet daha önce birçok grupta gitar çalıp istediğini bulamayınca solo bir proje gerçekleştirmek istedi..Mehmet Karete ile İstanbulda ilk konserini verdi.bu Mehmet Karete projesinin ilk konseriydi...sahne performansı ve üstün gitar tekniği ile göz dolduran Mehmet serdar öztop,cem köksal..gibi isimlere ilerde sağlam bi rakip olacağa benziyor.....karete solo projesinde "ev köpeği"adlı demoyu çıkardı video ve bir demo çakışmasını da yapıp artık biraz daha piyasaya sağlam ayak bastığı zaman çok sağlam bir albüm düşünüyor...konserlere doymayı düşünmeyen Karete nisan ve mayıs ayı içinde ankarada büyük organizasyonlar içinde yer alması düşünülüyor..bunun dışında bi takım kaliteli barlardada karete yi dinleyebileceksiniz...şu anda yer falan yazmıyorum çünkü devamlı yeni etkinlikler ortaya çıkıyor...karete de davulları naciye,bas gitarlarıise maciye çalıyor...
-
Güzel takipçin olacaz..:))
-
:):):)Ç
varya..
vallaha yazıyodum şimdi :))
gitarist yılmaz hepyılmaz :))
bu arkadaş diyorlar ki, mehmet karate ye bile rakipmiş, öyle böyle değil, sağlam geliyormuş yani, o derece.
mehmet karatenin dizleri titrermiş, elir karışırir solo atamazmış billah :))..
şşt gitarist mehmet karate, kapışalımmı,
kim daha güzel tutuyor bakalım gitarı :)
kimin pozisyonu daya iyi :P
:):) hehe, gece gece güldüm ha.
-
bak hem yılmaz hepyılmaz band de herşeyi hep hepyılmaz çalıyor hep
oan göRe
:):)
-
ay ben yazmadım ayyyyyyyy
-
muhaha ebn her pozisyonda gitar tutarım :D ama nota bilmem :D
-
bu hepyılmaz ın kendi yazdığı notalar varmış
adam hayret yau,
altüst ediyor düzeni,gelenği göreneği..
yakıyor yakıyoorrr!
-
ay bunu hayranlarım yazmış olmalı
-
Bende büyük hayranınım abi önünde saygıyla eğilir elini öperim..Sen aslında böyle tanıtılmayı sevmeyen bi zatsın ama bak şu hayranlarına..
-
bende bende:)
bende hayranım!
hepyılmaaaaaazz!!!!!!!
sen değilmisin yoksa?
aman deyim!!