-
memed benimle evlen
her gün peşime bıyıklı takılıyo şarkından beri sana hastayım
-
ben bu piyasaya sağlam ayak bastım birçok grupla çaldım ama istediğimi bulamadım :D alın şu kızları yanımdan yazdırmıyolarda aa yeter ama zaten herkes benden bahsediyo
-
Sen çıldırmış şairlerin bitmeyen mısralarında bahsettiği birisin Mehmet. Mehmet sen her şeysin benim için.
Seni biz yaratmadık. Sen kendi kendi kendine var oldun. Sen Allah'ın bir lütfusun, gözlerimin nurusun. Seni seven şifa bulur, gel de gönlüm aşka doysun Mehmet. Cinsiyet değiştiricem senin için.
Başbakan Meeehmet başbakan Meeehmet!
Onur (Aciz fanatik)
-
biliyorum biliyorum kes yeter hepsini biliyorum ve ben çok mütevazi olmaya çalışıyorum mütevazilikten ödün vermiycem
allahım bugun nekadar yakışıklı ve karizmatiğim
-
***SHOW TV ANA HABER BÜLTENİ DATDARİ DAAA!***
ŞOK ŞOK ŞOK!!!
Yıl: 2005
Yer: Ankara
-------------------------
Bugün Onur Erbaş adlı bir gitarist Mehmet Karate'ye olan aşkını dile getirmek için Atakule'ye çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Polisin uzun ikna çalışmaları sonuç vermedi. Onur Erbaş "Mehmet'i buraya getirin yoksa kendimi atarım anam avradım olsun!" diye böğürdü. Polis şahsı sakinleştirmesi için Mehmet Karate'yi olay yerine davet etti. Mehmet Bey telefonla yaptığı açıklamada "Bırakın atlasın ya napayım ki seviyorsa, beni herkes seviyor" dedi ve büyük bir sağduyu ve tevazüyle olay yerine intikal etmedi. Daha sonra polisin Onur Erbaş'ı estetik ameliyatla Mehmet Karate'ye benzetme taahhütü sonuç verdi ve şahıs olay mahalinden polis otosuyla uzaklaştırıldı.
-
abi kopardın beni :D
-
Sev beni yeter Mehmedim. Yoluna köleyim. Pena verir misin bana bir tane?
Onur
-
penalar halkıma köle olsun yağmur şeklinde pena yağdırıyım üstünüze ne demek zaten herkes peşimde