-
peki bu benim serdar öztopa rakip olmam hakkında ne düşünüyosunuz :D hayranlarım benim ben halkın içinden biriyim mağrada doğdum lan ben üsküdarda oxford vardıda okumadıkmı
-
serdar öztopa kim abi senin yanında sen eren kömürlü gibi bir zatı bile yersin :)) Sen gitar çalarken parmaklarına yetişemiyorum abi..
-
sen kimsin yau,
o parmaklara gitar yetişemiyor bea!
-
ben var ya ben anadolu çocuguyum ben 5 yaşında anamı 6 yaşında babamı öldürdüm oxfort vardıda okumadıkmı hayranlarım benim
-
abe sen gitarıda 7 yaşında tanıdın dieemi??
ya da anayı babayı gitarnanmı mefta ettin ??
-
evet hepsini kestim ben maçoyum mağrada buyudum
-
sana rakip kungfu çıkmış yoldaymış geliomuş.
varınca çaldırıcak telefonu
-
çaldırsın biz aç kaldık anamı kestim babamı kestim halamı kestim dayımı kestim teyzemi kestim teyzemin kocasını kestim halamın kocasını kestim amcamı kestim onuda keserim çok iyi gitaristim ben :D
-
Bizim evde de konser versin bu karete.
Çok merak ettim vallahi..
(Şaka maka bi gün gitarla gel bize ben daha alamadım:( Hem projelerden de bahsedicem sana ;) Ala bigün gitarı, case'in içine kyakuz'u da koy gel bize)
NOT: Pedalını unutma ha :)
Bu arada Malmsteen de karete cover'ları çıkarmak için uğraşıyomuş ama hala karete'nin tekniklerini yapamıyomuş öyle yazıyo resmi websitesinde!