Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal Müzik Dinnemeseydin Ne tür Müzik Dinlerdin

• ata_core • 17 Nisan 2005 03:22 • #460806
    uykum geldi yaww eaaeaaa:
  • karete • 17 Nisan 2005 03:33 • #460807
    :D dinlediğimizi ne biliyosunki ?
  • kyakuz • 17 Nisan 2005 10:14 • #460813
    Varsayım Yapmış Olm Adam :)
    Rap Dinlerdim Ben Mesela :)
  • düşyılmaz • 17 Nisan 2005 10:22 • #460816
    varsamymak değil olm bu yoksaymak:P.
    sadce metal dinlenmezki yau,herkers muhakkak zaten başka şeylerde dinliyordur,dinlemiştir.
  • ibanetze • 17 Nisan 2005 11:26 • #460817
    sevmiyorum ben metali ya... hele o black metal midir nedir "kurukafalar heryerde, canınızı almaya gelcez, vaooooov en güçlü biziz... kartallar uçuyo... gerilim oleeee"çok kötü ya. valla adamların böyle sözleri var acaba ciddi miler yoksa dünyayla geyik mi çeviriyolar anlamıyorum...
  • Ktulu • 17 Nisan 2005 12:26 • #460825
    Cradle Of Filth hakkında...

Özellikle Cradle Of Filth'in parça sözlerini İngiliz Dili ve Edebiyatı okumuş birisine yorumlatmanı tavsiye ederim. O zaman ne Anathema dinlersin, ne HIM, ne Katatonia.

Bathory Aria
    A Gothic Romance
    The Rape And Ruin Of Angels
    Nymphetamine
    Cruelty Brought Thee Orchids
    Tearing The Veil From Grace
    Amor E Morte
    Tortoured Soul Asylum
    Suicide And Other Comforts
    Babalon A.D.
    Mannequin
    Medusa And Hemlock
    Swanson For A Raven

özellikle bu parçaların sözlerini dikkatle incelemeni tavsiye derim. En az bir kitap okumuş kadar olursun zaten.

Dani Filth gibi edebiyatı parçaların içine bu kadar ustaca sokabilen hiçbir babayiğit yoktur. Aşkı anlatmak her zaman daha kolaydır parçalarda.. Ama bunu da herkesin yapmadığı bir oldan yapmak Dani Filth'in işi. O'nu farklı yapan da bu. Cradle Of Filth'i herkes analyamaz ve Cradle her black metal grubuyla aynı kefeye konamaz. Bu yüzden onları anlayamayanlar her zaman cradle'ı anlamsız buldukları sözleri ve herkesin hissedemeyeceği atmosferi yüzünden çok hızlı bi şekilde daha çok kişi tarafından dinlenilmesinden dolayı şaşırıyolar. Ben de Cradle'dan tad alamayanlara şaşırıyorum.

İliklerime kadar hissederim bu grubu hemen hiç bi grupta olmadığı kadar. Benim gibi çok insan da vardır, olacaktır da. Black metali sadece bi fantazi olarak görmek onu "bilmemek"ten kaynaklanır ancak. Amaç sadece müzik dinlemekse zaten Cradle'sız da olur bu. Ama hissetmek, başka bi dünyada olmak istersen yapıcağın bütün işleri bırakıp ona dalmak olmalıdır amacın. Yoksa katatonia'dan da, Theater Of Thragedy'den de hiçbi farkı yoktur Cradle'ın :)
  • Nofx • 17 Nisan 2005 17:13 • #460861
    Şu an ne dinliyosam onu dinlerdim..
  • X-LoMBaRDo • 17 Nisan 2005 17:16 • #460862
    Anethema dinlerdim....ehuehuehe:P
  • karete • 17 Nisan 2005 17:18 • #460863
    Cradle Of Filth hakkında...

ibanetze
    17 Nisan 2005 Pazar / 11:26
    sevmiyorum ben metali ya... hele o black metal midir nedir "kurukafalar heryerde, canınızı almaya gelcez, vaooooov en güçlü biziz... kartallar uçuyo... gerilim oleeee"çok kötü ya. valla adamların böyle sözleri var acaba ciddi miler yoksa dünyayla geyik mi çeviriyolar anlamıyorum...
    o tiplere bak hepsi süt çocugu ne şahini kartalı adam balon patlamasından korkuyo kurukafa görse 2 sene uyuyamaz g.t korkusundan
  • anyoneanywhere • 17 Nisan 2005 17:19 • #460864
    kesinlikle şimdi bile metal den bayıldığımda dinlediğim şey.etnik muzik.muziklerin anası babası herseyi....