Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal Müzik Dinnemeseydin Ne tür Müzik Dinlerdin

• ibanetze • 17 Nisan 2005 22:33 • #460913
    Cradle Of Filth hakkında...

benim o müziği sevmemem desem...
  • ibanetze • 17 Nisan 2005 22:58 • #460922

neyse yav.kolay gelsin size...black metalciler siziii
  • Fetus • 17 Nisan 2005 23:35 • #460929
    Cradle hakkında, şarkı sözleri anlamlı diye kaliteli bi grup oldukları kesinleşirmi sence Ktulu?(benden büyüksün, saygı çerçevesi)
    Sanatcı kendi sesini kullanmadıktan sonra müzik yapmanın ne anlamı kalırki?? Sesine güvenen çıplak sesiyle şarkı söyler...(Her sanatçının sesiyle stüdyoda oynanır) Kamaşullah kadar mikrofon o ne öyle ya ayıp ya! Dani Filth alenen yapıyo bunu...
  • eozsoyeri • 17 Nisan 2005 23:36 • #460930
    rock

+1
  • Ktulu • 18 Nisan 2005 00:07 • #460934
    Cradle hakkında, şarkı sözleri anlamlı diye kaliteli bi grup oldukları kesinleşirmi sence Ktulu?(benden büyüksün, saygı çerçevesi)
    Sanatcı kendi sesini kullanmadıktan sonra müzik yapmanın ne anlamı kalırki?? Sesine güvenen çıplak sesiyle şarkı söyler...(Her sanatçının sesiyle stüdyoda oynanır) Kamaşullah kadar mikrofon o ne öyle ya ayıp ya! Dani Filth alenen yapıyo bunu...

Dani Filth konserlerde processor kullanmaz. Kayıtlarını bilemem. Ama konserlerde dinlersen adamın performansını ve syerciyi coşturma seviyesini anlayabilirsin...

Herkesin eksikleri vardır. Dani Filth konserlerde kayıtlardaki kadar iyi scream yapamaz. Ancak bunun sebebi kanal kayıt esnasında sesin bilgisayarla oynanması değil defalarca mükemmel kalite yakalanana kadar tekrar tekrar denenmesidir.

Yoksa Dani'nin scream'i + brutali dünyada benzeri olmayan bir vokaldir. Bkz. Cthulhu Dawn
  • ibanetze • 18 Nisan 2005 00:13 • #460935
    gerçi doğru metallica dinlenir
    ben de severim,çok hem de...
  • gizem_cobain • 18 Nisan 2005 11:35 • #460964

Black de dinlerim death de..önemli olan her zaman söylediğim gibi adam gibi dinlemek edep adap sınırları içersinde dinlemek..ayrıca metal müzik dinleyen kişileri zottirik diye nitelendirmen yanlış.bi kaç eleman yüzünden metal müzik yanlış tanıtılmışsa tüm metalcileri aynı kefeye koyamazsın.bunlar insanın karakterine,yetiştirilme tarzına ve iradesine bağlı olaylar...insanlara böyle suçlamalar yapacağın zaman iyi düşün.
  • Fetus • 18 Nisan 2005 11:53 • #460967
    Ktulu abimiz Cradle'ı sevmediğim için konserlerini izlemedim ama arkadaşımda bulunan ingiltere(tarihini bilmiyorum) konserini aldım izledim, çok enteresan bi mikrofon warki bence pedallı bir mikrofon... O konseri büyük ihtimalle izlemişsindir... Birde sanatçılar kayıt yaparken seslerinin mükemmele ulaşması için tekrar tekrar kayıt yaparlar, bunu ibrahim tatlıses bile yapar... Bu tekrarları sadece Dani yapar diyemeyiz, değilmi?
  • X-LoMBaRDo • 18 Nisan 2005 11:56 • #460968
    şaka bir yanada..
    ben punk dinlerdim..dinliyorumda!
  • deadsoul • 18 Nisan 2005 12:02 • #460972
    bu soruya cevap verdim ama bekçi türkçeyi hırpalıyormuşum diye uyardı. neyse...