-
muziklerin anası babası herseyi....
Biraz abartmadıkmı?
-
kesinlikle rap
-
yok be abi niye abartalımki? her şey etnik müzikle başladı... sonra diğerleri geldi... sadece türk halk müziği olarak değil her türlü etnik müzik olarak söyledim...
-
ne demek bu ya!sanki insanlar durup "acaba hangi müzik türünü dinlesem?"diye soruyorlar da başka ne dinlerdik diye bir alternatif olacak!halahala...metal müzik dinlemeseydim metal müzik dinlerdim!oldu mu?
NOT:"acaba hangi müzik türünü dinlesem?"sorusunu soran aptallar olabilir!onları dikkate almıyorum!
saygılar
-
Cradle Of Filth hakkında...
Metal müzik dinlemeseydim rap dinle... mezdim. Bir halt dinlemezdim neyse... Bu arada Ktulu beni çok sevindirdin. "Bir Cradle vardır Cradle'da Cradle'dan içerü" sözünü benimseyen bir allahın kulu görmek güzel birşey. Herkes sırt çevirdi Dani'ye ve saz arkadaşlarına abuk subuk sebeplerden. Yok çok piyasa olmuş, MTV'de bile çıkıyomuş. Yok çok eleman değiştiriyomuş. Yok para bulunca g*tleri kalkmış. Yok artık tişört markası olmuş bla bla... Boş şeyler bunlar. Konuşmadan önce bulup liriklerini şöyle bir okuyup anlamaya çalışsalar eminim fikirleri değişecektir. Gerçekten derinine inince çok şaşıracaksınız inanın. Neymiş bizim Dani be demezseniz...
-
ben metal müzik dinlerim ama sadece metallıca dinlerim metalde başka adam ve ya grup tanımam bu böyledir
-
bak sana katılıyorumm..müthişlerr..onları hissetmek bambaska ama sadece onlarda dinlenmiyo tabii...onlar gibi birsürü var ama bunlar bambaskaaa..sana katılıyoruumm..sadece dinle dinle we dinleee...baska bişi yapma...
-
evet valla.... ama biliyo musun bu tarz müziği kimler dinliyo amerikada en zottirik tayfa.... hem o gurubun adını bile bilmiyorum valla...cradle of... kim ne derse desin benim duyduğum en saçma şey bunlar, fazla enerjisi olan ve neye kızgın olduğunu kendi de bilmeyen amerikan gençliğinin kızgınlığını devletten başka bi yöne çekmek için yapılan projelerdir ve de tutmuştur da hatta türkiyede bile adamlar oturupta bunları dinliyo...şaşırıyorum valla ben, sevmiyorum sevenler de en fazla 25 yaşına kadar seviyo bildiim kadarıyla yaş ortalaması da düşük yani...
-
Seni zottirik tayfadan ayıran şey nedir ?
-
rock