-
yav karete sen de sarma çocuklara ne anlatmak istediğini gayet iyi biliyoruz ;)
-
haaa bi de dumanla bad religion nası aynı kefede bi durup düşünmek ders çıkarmak lazım
-
işte benim kasdettiğim de bu ... punk yalnızca müzikle değerlendirilmemeli. yaşam tarzı hatta bir kültür ama türkiyede bunu görmek şuan için imkansız gibi ya! artık elalem uzay çağına girdikten sonra biz punka, black metale, gothic olaylarına falan yeni açılırız daha ... şimdilik bu ülke bu kadarını kaldırmaz yani maalesef :((
-
işte benim kasdettiğim de bu ... punk yalnızca müzikle değerlendirilmemeli. yaşam tarzı hatta bir kültür ama türkiyede bunu görmek şuan için imkansız gibi ya! artık elalem uzay çağına girdikten sonra biz punka, black metale, gothic olaylarına falan yeni açılırız daha ... şimdilik bu ülke bu kadarını kaldırmaz yani maalesef :((
-
converse satan baya bi yer var. baya yerleşik punk kültürü ülkemizde:P
hehehehe
-
yaşam tarzı olarak nasıl benimseniyo yani bir punkçının yaşam tarzı nedir? evde yemek yaparken hoplayıp zıplıyomu durmadan
karate, punk'ı ne oalrak görüyorsun sen yahu. johnny rotten varken zıplayıp hoplamak mı punk?
-
ulan tukan kendine gel, ne yazmışın olum...(bizim baterist bu)gaza gelmiş kerata...
-
ilaaha cok tanınmıs olması gerekmiyor moda olmasın yeter..tabi ki mile tduysun secimini kendi yapsın ama punk gencligi die birsey yanlıs cogalmaya basladı farkındasan
-
türkiyede gencler neyi bilerek ve özümseyerek aysıyor kii.bakıyolar nerde ne var özenti özenti takılıp gidiyolar birilerinin pesine..bizde genciz ama böyle olamdık hiç..birileri uyarsa sunları ya da uyarıları dikkate alsalar keskeeeeeeeee
-
Rotten din derslerinden yırtmak için 'ben müslüman oldum' demiş.POHAAAHHHHHHHHHAAAH .çok iyi.