Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

punk müziği ve kültürünün Türkiyedeki durumu

• grungeforever • 30 Nisan 2005 10:00 • #462693
    Rotten din derslerinden yırtmak için 'ben müslüman oldum' demiş.POHAAAHHHHHHHHHAAAH .çok iyi.
  • partikel88 • 30 Nisan 2005 23:49 • #462860
    punk müzigi ve kültürü türkiyede bilinmiyor bile denilebilir. çogu insan punk ' ı blink 182,good charlotte ve benzeri bilimum mtv de çıkan gruplardan ibaret olarak biliyor ,hatta daha da beteri bundan da haberi olmayıp sırf degişik olsun tarz olsun diye bu tip giyinenler bile var. ama sanıyorum türkiyeye has bir şey degil bu vardır yine bu tipler yurt dışında da. örn: avril lavigne bunun en güzel örnegi. punk kültürü tamamen başka bir dünyadır, özgür, istedigini yapan lafını esirgemeyen..vs.. bu tür insanlar az var aslında türkiyede ama zamanla çogalacak ve punk kültürü burada da gelişecek!! inanıyoruz !
  • ADIO • 1 Mayıs 2005 01:23 • #462874
    ya güldürmeyin ya beni yaa anaaa...,

yok mu başka işiniz...vakit kaybı bunlar...herşey yalan be bakmayın siz dışarıyaa...takılın eğlenin..illa şunu olacam diye uğraşmayın...kendi halinizde olun arkadaşlar..
  • sinisterouge • 1 Mayıs 2005 01:58 • #462884
    coke-man yorumuna saygım var ama dumanla bad religionu aynı kefeye koyan yokki..
    iki grup ne kadar apayrı da olsalar seviyorum onları
    belki ortak tek ozellikleri fender gitarlar kullanıyorlar..
    bad religion'dan vokal greg griffin fikir olarak cok saglam ve filozof bi heriftir
    dumana gelince kaan tangozenin sarkı sozlerine hastayım
    itirazın mı var kardeşim :)