-
yeni albümle birlikte klipleride çıktı şarkı güzel ama klip o kadar da güzel değil
-
müzikle politikan1n uzaktan yak1ndan alakas1 yoktur,olmamal1d1r
ticari amaçlar1 oldugunu hiç sanm1yorum.o zaman düsüncelerini aç1klamazlard1(süphesiz o sekilde daha çok satarlard1)
B.Y.O.B. da çok iyi olmus,albümlerini bekliyorum.
-
hele şükür aklı başında bi arkadas cıktı da konustu..sağol çağlar..
-
Aynı konularda sürekli ters ve boş konuşmakla vatan sever olunduğunu zanneden zihniyet ne zaman sökülüp atılacak merakla bekliyorum.
-
Ben söyliyim Barancım. Hiçbir zaman olmaz öyle şeyler. Milliyetçilik kaşınmaya müsait bir olgudur. Çok fazla bir şeylerle ilgilenmeyen insanlar da hemen gaza gelir.
"Koşun başlık açılmış, vatanı savunalım" He öyle oluyor vatan severlik!
Bir de bu "müziğin politikayla alakası yoktur"cular çıktı ki onlar da beni geriyor.
Onur
-
system'ın yeni albümü çıkmış..aman ne güzelll
SOAD hayranları adına iyi bir haber, fakat benim için hiç bir şey ifade etmiyor.
Bir şeyler ifade eden arkadaşlara iyi günlerde dinlemelerini temenni eder, mutluluklar dilerim, sayarım, severim...fakat nedendir anlamamaya devam ederim.
-evet müzikal anlamda birşeyler ifade eder bilirim ama yine de anlamam :(
-
işlerin burda ters işlemesi düzenli bi hal aldı cidden..soad severden çok anti-soad'cular sardı etrafımızı..
bu arada sitelerinden dinlenebilen şarkı Bring your own bombs da gayet melodik olmuş..hatta elemanlardan beklenmeyecek kadar melodik çünkü adamlar sert ve hızlı yaptıklarında gayet çirkin ve kulağa hoş gelmeyen riffler kullanırdı ama bu biraz farklı olmuş..
tekrar etmek istiyorum sytem'ı sevmem (bi beş on şarkıları dışında bana boş müzik gibi geliyo) ama sevmeme sebebim müzikle alakalı..
-
bu arada tiplerden bahsetmek gerk ya unutmuşum..abi baya bi değişmişler be..hani bi olay vardır ya "saçlar giti mertlik bozuldu abii metal yapmıyolar artık.." bu da tam tersi olurmuş adamlar saçları uzatıp harbi metalci olurlarmış böyle..
-
bakın bu arkadaş ne demiş:
[33 kez okundu]çağlar yılmaz
10 Mayıs 2005 Salı / 20:39
müzikle politikan1n uzaktan yak1ndan alakas1 yoktur,olmamal1d1r
ticari amaçlar1 oldugunu hiç sanm1yorum.o zaman düsüncelerini aç1klamazlard1(süphesiz o sekilde daha çok satarlard1)
B.Y.O.B. da çok iyi olmus,albümlerini bekliyorum.
Sonrada birileri onu tebrik etmiş
Ulan VATAN hainliği bu be adam senin bayrağını yakacak konserinde sen ne alakası var deyip para verip Kasetinialacaksın..Ulan varya hala Özentisiniz yaa
Keşke Türkiyeye gelseler o albümleri hemde 2 TANE nereye sokacam bak ben birde ERMENİ bayrağını bir yerlerine sokacam..
Not:Müzikte bir yere kadar arkadaşlar Bugün bunlara köpek olanlar yarın başkalarına ....... olurlar SON.
-
Yürü be Kayzer, kim tutar seni. Parçala.
Onur