Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system'ın yeni albümü çıkmış..

• C-None • 11 Mayıs 2005 20:38 • #465575
    mallık seziyorum..
  • tilki63 • 11 Mayıs 2005 21:25 • #465591
    gerçeken kendi tarzlarını oluşturmak bakımından örnek alınacak bir grup.
  • tezgah • 12 Mayıs 2005 10:33 • #465627
    1)zaten müziğini sevmem bu grubun,çok basit!!

2)eminimki burdaki ermeni karşıtlığı bir faşistlik değil olması gereken bir tepki.eğer ermenistan bizi ulusal alanda yalanlarla köşeye sıkıştırmaya çalışıyorsa tepki koymaya hakkımız var.ama tabi ki bu kesinlikle ermeni vatandaşlardan nefret etmek değildir.mesela coca-cola karşıtları cocacola malları almadığı gibi bizde s.o.a.d.in albümlerini almamalıyız.

3)ve "ben s.o.a.d.nın müziğine bakıyorum" diye bir ibarede çok saçma!
    adamlar senin ağzına ediyorlar sen şükrediyorsun gibi birşey.

4)eğer amerikada taksiciler türkleri türk oldukları için taksiden indiriyorlarsa gerçekten bir sorun vardır.

5)eğer bu coğrafyada yaşamayı seviyorsak faşistliğe kaçmayacak derecede bir milliyetçiliğe ve kararlı bir duruşa ihtiyacımız var.yoksa en sevmediğimiz ülke amerika bölecek bu güzelim vatanı
  • tezgah • 12 Mayıs 2005 11:00 • #465631
    ayrıca ben müziğine bakıyorum diyenler s.o.a.d.nı dinleyip yüceltmeye devam etsinler,çünkü popüler kaldıkça fikirlerini daha iyi empoze ederler,anlayan anlar.........

anlayın beeeaaaaah
  • tezgah • 12 Mayıs 2005 21:22 • #465715
    dinlemeyin

dinlemeyin

gidin van halen dinleyin yaa

van halen
  • Lucifer77 • 12 Mayıs 2005 21:30 • #465718
    öncelikle kişisel zevklere karışamazsın...Sanane kardeşim istediğimi dinlerim!!!onların söyledikleri sana dokunuyosa ve bi tarafın yiyosa gidersin avrupa insan hakları mahkemesine açarsın davanı!Ayrıca Coca Cola ya bakış açısıyla bu olay aynı değil!Coca Cola ya McDonalds a ve diğer emperyalist kuruluşlara karşı çıkmak sosyalizmin işidir ve türk sosyalizmi ülkemizde hem ermeni ırkına hem de kürt ırkına karşı yapılmış bir soykırımdan bahseder...gerçekler ortaya çıkmadan konusmak kolaydır..ben de istemezdim soykırım yapalım ama var işte!!!
  • Kaiser • 13 Mayıs 2005 00:57 • #465741
    LUCİFER 77 Ne demiş:
    Bize resmen kürt halkını ve ermeni halkını katletmiş gibi anlatmış.Sağ olasın öncelikle ben boş milliyetçi değil üniversite öğrencisi faşist değil KEMALİSTim ama sen sanırım coca colaya karşıt olup nike giyenlerdensin bu olayla coca colayı ayrı tutuyorsun ama kendi yaşadığın ülkeni ermenistan kadar kollamıyorsun bizi suçlarken KARSta öldürülen türkleri biliyormusun Delikanlıca savaşmayan ve bomba döşeyip kaçarak askerlerimizi şehit edenleri hatırlıyormusun yok evlat sen solu bana mı öğretiyorsun sosyalizm demek YURTSEVER demektir bu kelimenin anlamını öğrendiğinde anlayacaksın zaten ama sen bilgince konuştuğunu zannediyorsun ezbere papağansın ben sana kanıtta sunarım SOAD hakkın oky
  • dss_scream • 13 Mayıs 2005 09:21 • #465755
    GEBERSİN SOAD!! İĞRENÇ GEREKSİZ GRUP.. YOK EFENDİM NEYMİŞ,MÜZİKLERİNİN HAKKINI VERMEK LAZIMMIŞ.. MUHAHAHA.. MÜZİKMİ YAPIYOLAR,KAPI GICIRTISIMI??!!!!
  • karga13 • 13 Mayıs 2005 10:36 • #465764
    NASI YANI NEYSE SORU BUGUN KESMEŞEKER KONSERI KACTA BILIYORMUSUN
  • tezgah • 13 Mayıs 2005 15:13 • #465794
    abi ben senin gibi insanları anlamıyorum
    okumadığın,araştırmadığın çok belli,yani düşüncelerin çok temelsiz yaa
    ve ben cocacola ya bakış açısı aynı demedim orada onu örnek gösterdim
    ikincisi soykırımın olmadığı günışığı gibi ortadayken senin gibi insanlar soykırımı bahane edip ülkeyi bölme düşüncelerine perde olarak kullanıyor...
    yani demek istediğim bu ülkede kardeş gibi yaşamak varken sen emperyalist ülkelerin yalanlarına ait oluyorsun yani emperyalizme karşıyken emperyalizmin basit bir oyuncağı oluyorsun.bu kadar iptidailik olmazki!!
    ayrıca türkler kürtleri katletmiş diyorsun ne katletmesi!!!
    onların köyleri taraması bebekleri vurması normal ama dimi!!
    zaten senin gibi düsünenler yüzünden bu ülkede bir kardeşlik olmuyor herkes korkuyla bakıyor kürtlere sonra çıkıp ne diyorsunuz=halkların kadeşliği!!
    hem halkı türk kürt ayırın sonra halkların kardeşliğinden bahsedin!
    abi ben bu ülkede kardeş gibi yaşamak istiyorum kürtüyle türküyle rumuyla ermenisiyle lazıyla....
    artık böyle bulandırmayın ülkeyi

birkere ermeni soykırımı olmadığı çok belli ben itüde bir panel vardı onada katıldım yabancı profesörler bile ellerinde belgelerle soykırım yok dedi

ama sen neyapıyorsun EMPERYALİZMİN BASİT BİR OYUNCAĞI OLUYORSUN

ayrıca senin kafanın içinin boşaltıldığını iddia ediyorum inanmıyorsan george orwell_1984 adlı kitabı oku...anlarsınnn

vede s.o.a.d.nı düşüncelerine kalkan olarak kullandığın çok belli dinleyeceksen adam gibi dinle bari!!!