Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system'ın yeni albümü çıkmış..

• sdqantaris • 11 Mayıs 2005 12:39 • #465497
    system'ın yeni albümü çıkmış..aman ne güzelll

Vatanseverlik kötülerin erdemidir. Oscar Wilde

Ben vatan hainiyim. Nazım Hikmet gibi. Var mı ekleyeceği olan?

Onur
  • C-None • 11 Mayıs 2005 15:31 • #465512

ben şunu eklemekte fayda görüyorum..birisinin köpeği olmak kolay değildir arkadaşlar, saçma saçma konuşmayın lütfen..
    bi de o zaman ben de vatan hainiyim..vatanseverler böyle zihniyetsizce konuştukça da öyle kalmayı tercih ederim herhalde..
  • HayalPerest • 11 Mayıs 2005 15:35 • #465514

burada vatanseverlik milliyetçilik tavırlarını sergileyen SOAD ekibinin üyeleridir. sen karıştırdın sanırım.
  • C-None • 11 Mayıs 2005 15:38 • #465516

peki.
  • çağlar yılmaz • 11 Mayıs 2005 16:11 • #465525

bu grubu DINLEMENIN vatan hainligiyle,vatanseverlikle alakas1 yok.
    banane düsüncelerinden.ne düsünürlerse düsünsünler.kendi yanl1slar1 olur.
    beni ilgilendiren müzikleri.benim onlar1n müzigini dinlemem düsüncelerini destekledigim anlam1na gelmez.

vatan haini de herseyi yüzeysel düsünüp onun hakk1nda sacma sapan konusup,isi gücü kavga,küfür,tehdit gibi gereksiz seyler olanlard1r.

devam edin.bu zihniyetle kurtarcaks1n1z vatan1...
  • LeTHaL_aNgLo • 11 Mayıs 2005 16:47 • #465530

Ben albümü dinledim.Kesinlike olgunlaşma albümü olmuş
    HAtta isteyenlere daha çıkmamış albümün linkini verebilirim :D
  • Lucifer77 • 11 Mayıs 2005 17:46 • #465539
    Kaiser rumuzlu arkadası tebrik ederim..bir insan bu kadar FAŞİST olabilir..soruyorum bu arkadaşa:Öncelikle herhangi bir S.O.A.D konserinde bulundun mu?Ya da herhangi bir S.O.A.D konserini izledin mi?Ben hemen hemen her turne bantlarını ve konser görüntülerini izledim ne türk bayrağı yakma gibi bir girşimleri oldu ne de herhangi bir yerde ''Türkler ve köpekler giremez''gibi bir yazıya rastladım..lütfen biraz sağduyu!içinizdeki milliyetçilik ateşini azaltın!herşeye,herkese saldırırsak nasıl çözebiliriz sorunları?mantıklı yaklaşmak yerine böğürürsek herzaman suçlu biz oluruz..bunu henüz fark edememiş arkadaşlar adına üzülüyorum..bu ermenidir dinlemem,bu rumdur sevmem,bu kürttür insan değildir gibi yaklaşımlar gerçekten iğrenç!
  • Lucifer77 • 11 Mayıs 2005 17:47 • #465540
    Kaiser rumuzlu arkadası tebrik ederim..bir insan bu kadar FAŞİST olabilir..soruyorum bu arkadaşa:Öncelikle herhangi bir S.O.A.D konserinde bulundun mu?Ya da herhangi bir S.O.A.D konserini izledin mi?Ben hemen hemen her turne bantlarını ve konser görüntülerini izledim ne türk bayrağı yakma gibi bir girşimleri oldu ne de herhangi bir yerde ''Türkler ve köpekler giremez''gibi bir yazıya rastladım..lütfen biraz sağduyu!içinizdeki milliyetçilik ateşini azaltın!herşeye,herkese saldırırsak nasıl çözebiliriz sorunları?mantıklı yaklaşmak yerine böğürürsek herzaman suçlu biz oluruz..bunu henüz fark edememiş arkadaşlar adına üzülüyorum..bu ermenidir dinlemem,bu rumdur sevmem,bu kürttür insan değildir gibi yaklaşımlar gerçekten iğrenç!
  • Lucifer77 • 11 Mayıs 2005 17:47 • #465541
  • X-LoMBaRDo • 11 Mayıs 2005 19:07 • #465558
    Faşist? Biri benimi çağırdı?