-
arkadaşlar nooldu aylin aslıma yaa?bi zmnların bunalımlı, çarpık ağızlı kızı(gerçi hala çarpık)son albümünün ilk klibinde ortalığı dağıtıyo, neşeli enerjik falan..ben annayamadım falla...
-
ne diyim güzel manita
hosh yani
keh keh
-
bilmiyorum sadece son sarkısını dinledim ama sevmedim hem kız da berbat gorunuyor..
-
türkiyedeki alternative tarzdaki tiplerin arasında bence en iyilerden biri. hatta "senin gibi" yi herkes bilir, sever, dinler ve gayette hoş bi şarkıdır, benim favorimdir kendisi. ama şimdi yaptıgı şarkılar o kadar abartılacak kadar güzel, anlamlı degil. yeni albümü tam dinlemedim ama bikaç şarkısını duydum hani güzel, hoş dilenir ama hayran da olunmaz bence.
-
ya ben 'senin gibi' yi çok severdim ve hep dinlerdim hala da dinlerim ama bu yeni klibini ilk gördüğümde tanıyamadım afedersiniz ama 'yine yeni biri çıkmış rock çı diyolar bi de sonra..' dedim..her geçen gün çıkan yeni sıradan bi yüs olduğunu düşündüm..sonra bi baktım aylin aslım..inanamadım..bu arada kral tv de çıkıyomuş..bögh..yani lütfen şimdi dediklerimi alınıp ağır eleştriler yapmayın ben ilk gördüğümde böyle düşündüm..eski tarzı daha güzeldi..yakışmamış..senin gibi yle görmek istiyorum yine..
-
efet 4 gün 4 gece die bi şarkısı var süper bence de o zmnki halleri daa iiydi..şimdi tam anlamıyla courtney love tarzı yapmış!insan bu kadar mı taklit eder yaa..kıyafet, sallanan baldırlar(!), başındaki taç, çoraplar, söyleyiş tarzı herşey ama herşey c.love olmuş...ayıp etmiş bu kadar taklit edilmez yani, direk dikkatimi ilk çeken şey bu oldu..
-
courtneyi hiç dinlemedim.ama aylin aslıma benziyosa onun "ebedi kaşık toplayıcısı" olurum...
-
yok hyr asıl aylin courtney'e benziyo..benzetiyo diim...yaa ne diosun courtney'in vücunu biliomusun ki..soona pişman olma...
-
- Onur, Aylin Aslım hakkında ne düşünüyorsun?
- Kendisiyle evlenmeyi düşünüyorum ama o ne düşünür bilemiyorum.
Onur
-
dul kadının arkasından konuşmayın lannn