Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

aylin aslım hakkında ne düşünüyosunuz?

• karete • 12 Mayıs 2005 18:30 • #465688
    iğrenç olucak ama aslı kelimesi geçince aklıma fotokopisi geliyo :D
  • need_a_cure • 12 Mayıs 2005 20:16 • #465711
    güzel güzel tyafası çirkin ama o güzel
  • mor_ve _ötesi • 12 Mayıs 2005 21:30 • #465717
    Coke-man mor ve ötesinin klibi ilk bu sene kral tv de çıktı bu yüsden bu sene ödül aldılar..aylin aslım da çıkmaya başladı merak etme bi sonraki müzik ödülleri yarışmasında Aylin Aslım da alır..
  • ibanetze • 12 Mayıs 2005 23:06 • #465728
    valla ben gitaristiyle bi muhabbete girdim geçen,daha klip çıkmadan, oturuyodu bu, zuhal müzikte, elinde gibson les paul(studio)vardı.ben hemen atladım, nerden aldın bunu falan diye...kız nası bi kızdı hiç hatırlamıyorum bile, gitarı bi deniycektim ama işimiz acildi, bas bakmaya gelmiştik bi arkadaşa, fazla muhabbet edemedim,erkan abi aldı gitarı eline, zottirik bi pedal bağladılar, süper sesi vardı aletin ya...hala yüreğimde yaradır yani. ben de alıcam o les paulun aynısından.
  • ibanetze • 12 Mayıs 2005 23:06 • #465729
    yaaa. böyle de bi anım var işte... :)
  • sdqantaris • 13 Mayıs 2005 02:00 • #465752
    Ben de isterim Gibson Les Paul ama vakti değil nakden maalesef.

Onur
  • düşyılmaz • 13 Mayıs 2005 02:01 • #465753
    TEK HAYALİMDİR

6telli sevgililerimdem evleneceğim yeganesidir.
  • nue • 10 Temmuz 2005 03:22 • #477383
    kral tv olayına bir açıklık getirsek iyi olacak diye düşünüyorum. türkiye'de albüm çıkartan herkesin video klipleri kral tv'de dönmek zorundadır. bunun sebebi, televizyonun üstüne anten diye kürdan koysan kraltv'nin türkiye'nin 4 bir yanından izlenebiliyor olmasıdır. bu işi yapan insanlar yani albüm çıkartan insanlar, bizim dinlediğimiz, takdir ettiğimiz, underground olmalarından hoşlandığımız insanlar bile, bu işi yaparak para kazanmaktalar. yani doktorluk, mühendislik, memurluk gibi onlarda şarkı söyleyerek daha çok insana ulaştıkları takdirde daha iyi yerlere geliyorlar. bunun için de "aman imajımıza uymaz bizim, biz 50 kişiyle yetinelim, zaten keyiften yapıyoruz müziği" diyeceklerse kral tv'de çıkmazlar ama yaptıkları müzikleri daha çok insana ulaştırmak istiyorlarsa video kliplerini kral tv'ye göndermeleri ve o kliplerin o kanalda sık çalınması grup açısından oldukça önemlidir ve bu da çok normaldir.

aylin aslım'a gelince ilk albümü "gel-git" ve ikinci albümü "gülyabani" ile gayet güzel işler yapıyor. bu kadar ağır ve olumsuz eleştiriyi hiç haketmiyor çünkü bu işi severek yapmakta. eğer beğenmiyorsanız, dinlemezsiniz ama hakaret etmek çok gereksiz ve anlamsız. "kendini buna benzetti, şuna benzetti" gibi yorumlar yapılmış. e size ne? müziği benzemiyor ki o bahsedilen isimlere... esas müzikleri benzeseydi o zaman problem etmeniz gerekirdi.
  • NefesAL • 10 Temmuz 2005 11:19 • #477404
    senin gibi albümü daha güzeldi. son albümdeki sözleri pek beğenmedim.aylin aslım ı şahsen sorarsan da iyidir hoştur güzel kız vs...
  • lady_in_black • 13 Ağustos 2005 22:22 • #481301
    Severim, hoş kadındır, hoş müzik yapar.