-
Ben çok hoşlanıyorum ondan yaaw..Hakikatten çok güzel bir kadın..
-
ben as1g1m abi ona
-
kendini buldu bea! kudurdu kız :) severiz
-
güzeldi abi şarkılarda görüntü biraz bozuk yaa.. sanki yataktan fırlamış gibi.. insan biraz daha farklı bekliyor.. sanki tarz yapmaya çalışmış yeni bi tane ama sadece bi iki şeyle tarz yapacağını sanmış..
ama şarkıları güzel onlara laf yok tabi ki.. yinede genel olarak harika yaaww
-
güzeldi abi şarkılarda görüntü biraz bozuk yaa.. sanki yataktan fırlamış gibi.. insan biraz daha farklı bekliyor.. sanki tarz yapmaya çalışmış yeni bi tane ama sadece bi iki şeyle tarz yapacağını sanmış..
ama şarkıları güzel onlara laf yok tabi ki.. yinede genel olarak harika yaaww
-
ya insanlar doğal, bohem, neşeli görünücem derken iyice çığırından çıkıveriyolar. yanlış yapıyolar. eski albümü biraz monoton olsa da çok severdim. dokunaklı sözleri olan şarkıları mevcuttu. şimdi de böyle olmuş.olmamış...
-
aylin aslımı severiz dinleriz.bizce her tarzda meydan okuyabilecek bir hatun.senin gibi albümü bombaydı.aylin aslım ve süt le harbi iyiydi.aylin aslım ve tayfası olarak ta sanırız renksiz şu ortama biraz olsun renk katacak gibi.en azından pamela gibi piyasaya oynamıyor
-
mor ve ötesi kral tv müzik ödüllerine çıktı.aylin aslım henüz o yollara düşmedi
saygılar
-
oldukça beğeniyorum aylinin zaten kral tv de olmasına bende şaşırdım klibi şuan dönüyor orda zamanında birlikte yaptığımız işlerde vardır oldukça iyi bir vokalist
-
vokalistliine falan bişey demiyorum sate,dediim şey taklitçiliği..ayrıca artık mor ve ötesiymiş bilmem neymiş falan yok siz de takdir edersiniz ki o da bu da herkesin klibi dönüyo kral tv'de.kimseyi ayırmıyo.bunun yanında tabii ki bi taraflarını açanların yanında gerçekten kaliteli müzik yapanların da klipleri yayınlanıyo?biçok kişi var, bence tek ayrım rock müzik yapmak değil, bi tek kalite rock müzikte değil bi kere.biz sadece o türü seviyoruz ama diğer türlerde de gerçekten hakkını veren eski sanatçılarımız var ve bunların klipleri de kral tv'de..zaten kimin yarına kalacağını şöyle böyle görürüz..taklitle bi yere gelinmez, insan kendisi olmalı diye düşünüyorum..nese bayaa döktüm içimi..