Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gral Tv Video Müzik Ödülleri versus MVÖ

• X-LoMBaRDo • 11 Mayıs 2005 19:36 • #465567
    Onu bırakında Müslüm baba ödül aldı mı?
  • morvedelisi • 11 Mayıs 2005 20:30 • #465573
    bu topicin kapatılmasını atılmasını gözönünden kaldırılmasını öneriyorum
    bu utançla yaşayamam
  • mor_ve _ötesi • 11 Mayıs 2005 20:57 • #465577
    bi de şunu kınıyorum ben de..islemememe rağmen bi çok arkımdan dinledim ödül verildiğinde neler olduğunu..bi rock grubunun ellerinde gitar olmadan playback yapabilceğini mi düşünüyosunuz?ben gitarım olmadan söylemem değil playback yapmayıs demişler..ne yani harun şarkıyı söylüyo gibi yapsın grubun diğer üyeleri de alkış mı tuttursun seyircilere? iyi de yapmışlar kral tv ye de böyle bişe yakışırdı..
  • pUnKeR • 11 Mayıs 2005 21:20 • #465588
    ben mor ve ötesinin çok playback yaptığını çok gördüm...
  • mor_ve _ötesi • 11 Mayıs 2005 21:28 • #465592
    ama ellerinde var mıymış dün gece gitarları davulları?hayır..napsınlar ade harun şarkıyı söylüyo diğerleri napcak gitar çalıyolar..alkış mı tutturcaklar diye bu yüsden diyorum..
  • The PuNKiLLeR • 11 Mayıs 2005 21:51 • #465598
    herseye tamam da buna ne digeceksiniz ki

colaya laf ediyorlar ama yıllarca coca cola nın yan urunlerinden biri olan fanta festivallerine katılıyorlar
  • asarneyeal • 11 Mayıs 2005 21:58 • #465599
    bu kadar saçma bi ödül töreni varmıdır acaba dünyada??
    önüne gelene ödül veriyorlar.. tabi ki arada başarılı insanlar var ama çoğu için aynı şeyleri söyleyemicem..
    bence sadece ödül vermek için ödül veriyorlar..
  • cc_baran • 11 Mayıs 2005 21:59 • #465600
    colaya laf ediyorlar ama yıllarca coca cola nın yan urunlerinden biri olan fanta festivallerine katılıyorlar

yaw yeter bee. kaç kez açıkladı herifler nerenizle dinliyorsunuz ??
    bir şeyleri duyurabilmenin, gösterebilmenin yollarından en önemlisi çembere teğet geçmektir.
    o adamlar orada yer almasalardı çoğu kimse adını sanını duymayacaktı. ne yapıyor bu adamlar ne anlatıyor diye de sormayacaklardı.

sadece bir noktadan bakmayın olaya, fanta festivallerinde yer alıp o firmaya giydiriyorlar sence yeteri kadar muhalif bir tutum değil mi ?
  • The PuNKiLLeR • 11 Mayıs 2005 22:24 • #465601
    peki barancım senin acıkladıgınla bu grup, tanınmak icin ( piyasa olmak ) icin mi yaptı bunları ???
  • cc_baran • 11 Mayıs 2005 22:32 • #465603
    Kendi düşüncelerini, inançlarını, eylemlerini fazla sayıda insana duyurmak için başka ne yapılabilir ??
    "Gelme Bush" rozetleriyle, çevreci amblem taşıyan tişörtleriyle, şarkı sözleriyle, konuşmalarıyla bir bütün olarak amaçladıkları şeyler var.
    Tüm bunları daha fazla insanın bilmesinin yolu da kalabalığa seslenmektir.
    Tabi "cambaz" dinleyip eller havaya diye coşan gerzek tikilerin sözlerden hiçbir şey anlamdıkları malum.
    Anlamasınlar da zaten ot gibi ölsünler onlar.

Bu sitede de mevcut, anarşi kaos muhalefet özgürlük gibi nidaları "falan oldum ya nee, kızaaam sen de rockçı piliç değilmisaaan" tarzı ağızlarla atan zavallılar.

Onlara bakmayalım biz, adamlar iyi söz yazıyor ve iyi müzikle destekliyor. Bırakın çıkıp çalsınlar. Aklı başında dinleyici grubun hedeflerini biliyor, mesajlarını alıyor zaten.

Almayan da o kılap senin bu kılap benim dolaşıp "cambaz"ı telefonuna melodi yapsın.