Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gral Tv Video Müzik Ödülleri versus MVÖ

• GaRaJ Arabası • 12 Mayıs 2005 00:25 • #465615
    bi dakka ya, mor ve ötesi kral tv den ödül mü aldı? hahayyttt kral tv bana ödül vermeye kalkacak intihar ederim... yok ya, bu türkiye de adam gibi grup yok..!
  • HayalPerest • 12 Mayıs 2005 08:22 • #465623
    hepsi içinde

sebep ne olursa olsun MVÖ oraya çıkıp o ödülü almamalıydı. kral tv'nin ne mal olduğunu cümle alem biliyor. parayı bastıran klibini döndürür. hemde kusana kadar. seslerini duyurmak içinmiş. olmaz kardeşim kabul etmiyorum. buradaki kaç kişi mor ve ötesini kral tv'den öğrendi? iyi müzik yapan herzaman sesini duyurur. kral tv'ye ne hacet.

"hepsi aynı hepsi içinde...". evet siz de içindesiniz...
  • likablegirl • 12 Mayıs 2005 10:39 • #465628
    hepsi içinde

Arkadaşım onlar Kral Tv den almadı Kral Tv ekibinin belirlediği sonuçlarla almadılar o ödülleri Halktan gelen oylarla aldılar. Kral Tv sadece aracıydı tam aksi de olsa değişmez. Evet başarılı insan kendini her yerde gösterir. Kral Tv den ödül almaları Mor ve Ötesine hiç birşey kaybettirmez. Onlar bugüne kadar zaten kendilerini ispatlamış. Şimdi tebrikleri ve ödülleri kabul etme vakti. Mor ve Ötesi Kocaman Bir ALKIŞ :)
  • tezgah • 12 Mayıs 2005 10:56 • #465630
    hepsi içinde

yoo ben alkışlamayacağım

van halen
  • tezgah • 12 Mayıs 2005 21:17 • #465714
    abi iyide bu çembere teğet geçmek değilki
    m.v.ö. festivale katılıyor,festival biletleri 10 kapak karşılığı,m.v.ö.yü izlemek isteyenler 10 tane fanta alıyor,sevgilisiyle gidenler 20 bunu yurtçapında düşünürsek acaba nekadar ürüne denk geliyor? mor ve ötesi böylece neyapmış oluyor,karşı olduğu şeyi güçlendiriyor,onun pazarını genişletiyor.
    tamam m.v.ö. tanındı ama bu bir işlerine yaradımı,hayır! fikirlerini belki şimdi daha az kişi önemsiyor,çünkü piyasa kusmuğu bir grup olarak anılıyor.onlar bu yolu seçmeyip normal yollarından gitselerdi takdir ederdim,bence tek istedikleri meşhur olmakmış.
    ve ayrıca bu tarz gruplar popüler olupta medyaya çok çıktıkça verdikleri siyasal mesajların değeri düşüyor medya medya pistir çünkü uyutur.

yaaa olay böyle işte

van halen
  • thriller • 13 Mayıs 2005 00:12 • #465736
    hepsi içinde

morveotesi en iyi beste ödülünü aldı.ben orda kapadım zaten televizyonu.
  • Kaiser • 13 Mayıs 2005 01:01 • #465744
    hepsi içinde

MVÖ yerine ben ödüllerimin hepsini dün aldığım İNSANLAR albümüyle KURBANA veriyorum Türkiyede böyle Rock yapılıyor hala...
  • muzo867 • 13 Mayıs 2005 13:40 • #465773
    hepsi içinde

ne oyu ya sen gercekten halkın oyuyla mı verılıyor sanıyorsun o odulleri sadece gulerım. sahsen gral ın samımıyetıne inanmıyorum.............
  • bigbooots • 13 Mayıs 2005 15:17 • #465797
    hepsi içinde

kral tv müzik ödülleri rezilliğin daniskasıdır.. türkiye'nin müzikte gelmiş olduğu vahim durumu en iyi şekilde gözler önüne sermektedir!! bu açıdan kendilerini kutluyor, allah belanızı versin diyorum sevgili kral tv müzik ödülleri organizatörlerine!!
  • berry88 • 14 Mayıs 2005 01:58 • #465938
    bence yapmaları gerekeni yaptılar.çünkü rockçı dediğin seni seven insanların karşısında şakacıktan şarkı söyleyen değildir.
    ve bence orda diğer ödül kazanıpta playback yapanlara da bi tepki oldu.
    birde bana göre orada asıl saçmalayan pamela'ydı çok salak davrandı bende adayları görünce o olsun dedim ama sonra keşke aslı alsaydı diye düşündüm çünkü 'ben rock çıyım ben aykırıyım'deyip hiç bir rock çı orada kendini küçük düşürmez.kısacası hem hareketleriyle hem de düşünceleriyle rock çı olur bi insan.
    mor ve ötesi pek sevmem ama davranışlarını takdir ettim.Artık onların popülist bi grup olduğuna inanmıyorum.benim bu görüşümü yıktılar.
    herkese selamlarrrrr!!!!!!!!!