-
mantıklı düşünelim ve şu andaki konumumuzla ilerdeki pozisyonumuzu göz önünde bulundurarak cevaplayalım hadi bakalım..
-
bence öyle.. belli bi yaştan sonra kafa kaldırmaz o müziği..
-
valla kusura bakmasın kimse ama bence de öyle, ben çok erken başladım galiba, şimdi bile kafam kaldırmıyo öyle müzikleri...artık daha sakin müzikler dinliyorum,bu genç yaşımda ihtiyar oldum yani :)
-
Öyle demeyin bir çok idol olmuş metal grubunun yaşları 50'ye geliyo hatta geçiyo..Yani onlar zevk almasa sizde zevk almazsınız..
-
kuşkusuz istinaları var ancak ne bilim belli bir süre sonra insan aynı tadı ve heyecanı almıyor.
-
o dediklerinin bu işten yaşlarına rağmen zevk alığ almadıklarını tam olarak bilemeyiz.. sonuçta bu da onların işleri ve bi taraftan da yıllar yılı oluşturdukları hayran kitleleri var!! bu işi bırakmanın onlara haksızlık olacağını düşünüyo olabilirler..
ama sonuç itibariyle oldukça azınlık olsa da ilerlemiş yaşına rağmen bu müziği dinlemeye devam edenler mutlaka vardır..
-
ya, tabi "herkes öyle olmak zorunda, bırakacaksınız metali elli yaş civarındakiler" falan diyemeyiz, ama benim tanıdığım belli bi yaşın üzerindeki metalcilerin sayısı çooook çok az,bi de şey var,iron maiden elemanlarının metalden sıkılmasını falan bekleyemeyiz, adamlar artık farklı bi boyuta geçmişlerdir yani, belli bi yol aldıktan sonra herşeyin anlamı çok farklılaşabiliyo insan için,bence tabi bu :)yani belki de metal müzik beni tam olarak ifade etmediği için, ben erken sıkıldım,bazısı ömür boyu özdeşleşir...
-
bu işi bi de şöyle değerlendirmek gerek kanısındayım .bıgboots'ın dediği gibi bu onların işi zaten insan işini ilerlemiş yaşına kadar devam ettirir geç yaşların bu müzikle ilgilenmesi bu sebebtendir kanısındayım ancak .istisnalar olayı malum:)
-
kendileri bile dinlemiyodur eminim ki :) o yaştan sonra benim bile bu yaşımda bazen kafamda uçan balonların patlaması gibi etki yaratıyo
-
:)) ama öyle veya böyle yapıyorlar.Yani dinlemseler bile o sound'da kafası patlar adamın..Ben bu yaşımda kaldıramadığım oluyo studyo ortamını..