-
hiç bir fikrin olmadan insanlara sataşarak kendini daha mı zeki gösterdiğini düşünüyorsun? eğer soruyu ve cevabı berbat buluyorsan bir şey yazmazsın. böylece aptal durumuna düşmemiş olursun. abla tavsiyesi...
-
"eski kulakkesikler şimdi caz dinliyo..
yaşlandıkça tarzda hafifliyo..."
caz hafif bi müzik değildir.sadece distortion'ın köklenmediği bi müziktir.caz da fazlasıyla ağır ,sert ve ateşlidir.
-
dexter_holland
13 Mayıs 2005 Cuma / 21:50
hiç bir fikrin olmadan insanlara sataşarak kendini daha mı zeki gösterdiğini düşünüyorsun? eğer soruyu ve cevabı berbat buluyorsan bir şey yazmazsın. böylece aptal durumuna düşmemiş olursun. abla tavsiyesi...
Sana fikirlerimden bahsetmeye başlarsam ablalığını tekrar sorgularsın..
-
tüh. lafı çok kötü koydun, artık ben bi daha bu foruma yazamam. üff git işine bee... senin gibi saçmalıklarla mı uğraşıcam bi de
-
uğraşma zaten, yorma kendini. ve bence yazma.
hatta okuma bile.
-
y BENCE DEĞİL GERCİ BEN YASLİ DEĞİLİM DE YANİ OLEMLİ OLAN YAS DEĞİL İNSAN RUHU DUR BENCE TABİ:D
-
metalciler genellikle cazci olmaya basliyo..
-
28 yaşındayım 12 senedir sadece ve sadece heavy metal dinliyorum.hala eski grupları dinliyorum ve inanılmaz zevk alıyorum.bir 28 sene daha da dinlemek istiyorum.etrafımda hiç dinleyen kalmadı ama bazen arkadaşların babalarıyla oturup baya bi muhebbet çeviriyoruz.
-
caz genelde bana itici geliyo şu an ama gelecek ne gösterir bilmem. harbi acaba ne dinlicem o yaşlarda?
-
birincisi cc baran soru kötuyse yazma canım benım olurmu...2. ise sonuç itibarı ile yaşlanınca ne bilim şimdi ilgi duyduğumuz, çıkmasını dört gözle beklediğimiz albümler konusundaki heyecanı duyamıcaz ya da rock marketlere gidip fanzin felan aramıcaz ben böyle düşünüyorum ve diyorum ki metal müzik gençken dinlenilir ve dinlenmelidir..ok