Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metal müzik sadece gençken dinlenilen bir müzik tarzımıdır?

• physco_burock • 15 Mayıs 2005 14:38 • #466124
    aynen sana katılıyorum... bi sınır koyamam ama 25 - 30 arası bitiyor heralde tanıdığım eski metalcilerin çoğun da böyle olmuştu...
  • beelzebubxx • 15 Mayıs 2005 14:47 • #466131
    sağol physco bir de inkar etmezler mi yok ya olurmu öyle thrash till death yani felan diye neyse:)
  • beelzebubxx • 15 Mayıs 2005 23:11 • #466250
    sen gel bakim şöyle başa
  • Muddy Bank • 15 Mayıs 2005 23:23 • #466254
    dun 52 yasındaki babamla opeth dinleyerek 40 dakika headbang yaptık, 7'imde neysem 70'imde de oyum ben.o da dinliyo ben de dinlicem...
  • emre_petrucci • 15 Mayıs 2005 23:39 • #466261
    Geçenlerde bir arkadaş vasıtasıyla okuldaki müzik hocasıyla tanıştık. Adam bizi çalıştırıp konsere çıkaracağını söyledi. Bizde mecbur tamam dedik. Daha sonra baktık ki adam popçunun kralı. Kendi de itiraf ediyor. Hatta o derece ki bize zorla çaldırdığı Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz şarkısının ritimlerini pop ritimleri yaptı (Bateride kendisi var). Bütün bunlara rağmen bir gün hocam elektro çalar mısınız dediğimde Iron Maiden'ın "Afraid To Shoot Strangers" şarkısını çalmaya başladı. Hocam nooldu size dediğimde ise "Benim Iron Maiden'dan başka birşey çalacağım aklıma bile gelmezdi ama gel gör ki popçu olduk, emin ol sen de ilerleyince popa döneceksin" dedi.. Ben bu cevap karşısında düşündüm ve tarzı biraz hafifletsem de popa dönmem heralde dedim. Sizce bu olayın genetik olma ihtimali var mıdır??
  • WitchHunteR • 16 Mayıs 2005 00:01 • #466263
    "eski kulakkesikler şimdi caz dinliyo..

yaşlandıkça tarzda hafifliyo..."

o zaman gençken caz dinlenmez mi?

metal müzik sadece gençken dinlenilen bir müzik tarzımıdır?

ben sorunun altında şöyle bir açıklama görüyorum.bilmem katılır mısınız.
    soruyu soran ve/veya olumlu cevaplayan arkadaşlar pop ve benzeri tarzları dinlemekten bir sebepten dolayı hoşlanmıyorlar bu durumda geriye kalan tarzlardan imaj olarak en sağlamı metal kalıyor ve arkadaşlarımız da metal dinliyorlar.tabi aynen temelsiz bir inşaat gibi özünü anlamadan niye dinlediğini hatta ne dinlediğini anlamadan dinledikleri için bir müddet sonra dinleyemeyeceklerinin farkındalar ve bunun için şimdiden altyapı çalışmalarına başlamışlar amaç muhtemelen kendileri ile birlikte birkaç kişiyide kandırmaktır ama dediğim gibi sadece kendini kandırmaktır olay.arkadaşlar maalesef bizim metal camiasında "metalikacı" ve "harbi metalci" gibi saçma sapan terimler birşekilde yaratılmış olduğu için böyle davranmakta kendinizce haklısınız ama şunu söyleyim metal müzik dinlemek zorunda da değilsiniz ki tahminimce zaten severek dinlemiyorsunuz.aklıma bazı arkadaşlarımın metal müziği kaldıramayan bünyelerine rağmen "delikanlılık"tan ödün vermemek adına doom grubu kurmaları geldi.amaçlarına ulaşmışlardı hem "metalci"lerdi hem de kafaları patlamıyordu.

böyle işte,ben 17 senedir dinliyorum umarım ölene kadar da dinleyeceğim.ve bunu ne "delikanlılık"tan ne de başka bir sebepten yapıyorum. sadece bu benim kendimi ifade yolum.siz de kendi yolunuzu bulun.böylesi daha huzurlu daha konforlu bir hayat sağlar.

motörhead---the road crew ..........çalıyor dinleyin.....
  • beelzebubxx • 16 Mayıs 2005 13:34 • #466306
    muddy bırak lan yeme şimdi bizi benim dede'de 75 yaşında geçen günkü black metal konserinde pogo yaptı.kandırmayın hiç kendinizi yaşlanınca metal felan yok:)
  • bambrella • 16 Mayıs 2005 15:22 • #466315
    metal müziği dinlemenin gençlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.temeli sağlam olan elemanlar 30 yaşındada olsa gene metal müzik dinlerler.Arkadaşın dinler sende merak eder dinlersen dönme olasılığın bana göre fazla ama küçücükken biryerlerden bu müziği duyarsan ve beyninden vurulmuşa dönüp sadece dinlemekle kalmaz bu müziği kendi yaşamınla harmanlarsan geberip gittiğinde arkandan çalınmasını isteyeceğin parça gene metal olur.
  • vincent vega • 16 Mayıs 2005 15:30 • #466316
    Sonunda adam gibi forum gördük.Alkişlamak gerek.Yorum yapmayacağım benim yorumum konunun güzel olduğudur..
  • beelzebubxx • 17 Mayıs 2005 00:29 • #466422
    teşekkurlerimi sunmaktan büyük bir mutluluk duyarım vincent:)