Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1 Hafta Kaldı, Nolacak Bu Rimi Rimi Ley ?

• Single_FACTOR • 14 Mayıs 2005 23:36 • #466050
    Ozan Çolakoğlu; "Şarkıya yapılacak düzenlemelerle vs. ilk beşe gireriz" demiş.

Tenekeyi parlatsan; Çeyrek Altın edermi?

Haftaya Bugün neler olacak Sizce?
  • Nofx • 14 Mayıs 2005 23:37 • #466052
    yaa boşverin arkadşlar ne halleri varsa görsünler yazdıklarımız havada kalıcak..
  • saryellow • 15 Mayıs 2005 00:02 • #466056
    yok abi boşaltalım içimizi

karı önce oturup darbuka çalıyo sora kalkıp handbang yapıyo
    sonra iki adım öne ilerleyip hey heeeeeeey diye uzun havadan giriyo

hayır sonuncu olmamız biyana
    yabancılar izliycek bunu
    türklerin hepsi bukadar salakmıdır diycek

o orda şarkı söleyebilmek için kimbilir kaç yatak odası gezmiştir
  • Nofx • 15 Mayıs 2005 00:04 • #466057

Çüşşşşş..Abartma bunu söylemeye hakkın yok..
  • killing us • 15 Mayıs 2005 00:09 • #466058
    yaa harbiden...bi anlamı yok, karı sate kim ne dersen desin bunalıma girmiyo..yarışmadan falan çekilse de rezil olmasak...falla herkes bi taraflarıyla gülcek bize...
  • HayalPerest • 15 Mayıs 2005 00:19 • #466061
    baştan beri söylediğim gibi bu işin sorumlusu trt ve yaş ortalaması >=50 olan jürisidir. o ekibi ve - evet kabul ediyorum - o salak kadını bunun için suçlayamayız.

kardeş türkülerin müziği ridley scott'ın filmine fon olurken bizim eurovision'a yolladığımız şarkı içler acısı. neden kendi kültürümüzü yansıtan alaturka bişeyle katılmayız bu yarışmaya bilmem. sertab da o ödülü aldı ama bence türkiye'yi yansıtan bi sanatçı ve bir müzik değildi o. hiç içime sinmedi. hele athena for real türk insanına hakaret gibi bişeydi.
  • thriller • 15 Mayıs 2005 01:10 • #466066
    haftaya bugün ben türkiyede değilim :) aramyın beni
  • sdqantaris • 15 Mayıs 2005 01:22 • #466067

Biraz yavaş. Birgün sen de böyle ağır bir töhmet altında kalırsan çok kötü hissedersin kendini. Başına gelmese de anlayabilmelisin bunu. Düzgün, düzeyli tepkiler verebilmek lazım.

Onur

Not: İzlemiycem sanırım yarışmayı. Yine merak ederim, biliyorum. Belki de izlerim. Neyse.
  • bencamin • 15 Mayıs 2005 01:24 • #466068
    bi de kadının yeteneksizliği yetmiyomuş gibi beni paris'ten buraya hayranlarım getirdi diyo utanmadan..

bence Türkiye bu sene en altlarda gezecek...
  • sdqantaris • 15 Mayıs 2005 01:26 • #466070
    Saydığın iki şarkı da o yarışmayı kazanmak amacıyla yapılmış ve de güzel çalışmalardı. Bizi yansıtmadığına da katılmıyorum.

Ben de deli gibi isterim ama Kardeş Türküleri görebilmek Eurovision'da. Keşke.

Onur