-
türkiye olarak rezil rüsva olcaz....
demir demirkıran"ın yaptığı beste ile sehtam erener 1. oldu
athena grubu 4. oldu
adamlar hala anlamadı işinb rock tan geçtiğini...
KaRaBuLuT
-
evet belki rezil olcaz ama kaç kişiye? bizim dışımızda bu kadar kasan daha kaç ülke var ki
-
katılıyorum....
KaTıLaN KaRaBuLuT
-
bence anca babaya girer onlar ahaha ne o rimi rimi ley.Hayatımda böyle leş bir parça ve böyle çirkin bi karı görmedim.Allah türkiyeme yardım etsin.Torpille gelmiş zaten belli.Bu sene hiç bişey olmaz.
-
ya, nasıl olur da bu şarkıyı seçenler, bunun berbat bir şarkı olduğunu, bi halta benzemediğini ve dünya çapında rezil olacağımızı göremiyor?!!!!!!!!!!! bence komplo bu, türkiyeyi küçük düşürmek için rimi rimi ley'i gönderecekler eurovision'a. bu şarkıda ve eurovision!a gönderilmesinde emeği geçen herkesin allah belasını versin(insan kendini düşünmese vatanını düşünür ya!!).
-
ehehehe bi de yanlışlıkla birinci olurmuş.
bundan kelli o yarışmaya da kimseyi yollamazlarmış
biz neler gördüük
saraaydaan kız kaçırmaaaaaa..
hatırlarmısınız bunu ?
opera diye bi şarkı. ki şarkı demiyelim garip bişeydi. işte o şarkı yüzyılın en kötü şarkısı seçildi.
böyle bir etiket daha alırsak şaşırmayın.
-
eurovisionu bu kadar sallamayın ya.. alt tarafı genç ve ismi duyulmamış amatör şarkıcılarla besteciler için yapılan bi yarışma..
bakınız ülkelerin çoğu hep genç ve gelecek vadeden şarkıcılarını gönderir bu yarışmaya!!
biz kasıp en iyi şarkıcılarımızı, gruplarımızı yarışmaya göndermeye çalışıyoruz.. bakmayın yunanistan, rusya bizim birincilikten sonra bizim taktiği uygulamaya başladılar!! (sebebi ne olabilir acaba?? ama tahmin etmek zor değil..)
anlıcanız zaten biraz da politik bi yarışma, yeri geldiğinde ırkçılık da barındırıyo!!
afedersiniz ama s.ktiredin gitsin..
-
bence..
-
ya bence türkçe olduğundan dolayı rimi rimi ley in anlamını anlamayacaklar (anlamı varsa..) ve melodik yapısından dolayı ve işe biraz da şov olayı girince yabancıların dikkatini çekebilir..ben ilk dinlediğimde ben de umutsuzdum..ama şimdi düşünüyorum da..herkes bu şarkıdan nefret etti herkes demediğini bırakmadı bu katılan arkımızda hep sabırla dinledi sonunda o gülcek yabancılar bu şarkıların tekerleme havasını ve şovunu sevcek gibi geliyo bana..yarışma sonunda hatırlarsınız bu dediklerimi..
-
aslında şarkı güzel, sahne şovu da güzel ama gülseren şarkıyı söyleyemiyo, sahnede tam anlamıyla odun gibi duruyo.. (bu arada dişleri de insanı gerçekten tırsıtıyo.. (tırsıtmak)
işin özü bu yarışmada biz bu sene dereceye belki gireriz ama fazla önemsemeyin bu yarışmayı da sonucunu da hadi eyvallah..