-
haklısın ben de söylücektim ama millet beni linçeder diye korktum..hakikaten dişleri birazcıcık itici..ama bunun zararı pek olmaz gibi duruyo..ama gerçekten de odun gibi duruyo..
-
Bence parça mükemmel. Yorum harika. Sahne şovu olağanüstü. Prodüksüyon akıllara zarar.
Hey heeyyyyyyyyyyyyyyy...
-
o opera parçasını biliyorum.Lanet girsin o parçaya ahaha o kadar rezil bi parça :D
-
nası beğeniosunuz bu rezil parçayı anlamadım gitti!Bi geçen seneye bakın.Bi For Real la bu allahın rimi leyini karşılaştırsanıza.Karşılaştıramazsınız bile! Ya da sertap erenerle(tamam sertapta çirkin ama ses olarak düşünün) bu allahın maymununu kıyaslasanıza.Onuda yapamazsınız.Rezil edecekler bizi dünyaya!
-
ya aslında black metal bi şarkıyla katılsaydık 1. olrduk
sadece iskandinav ülkeleri yeter
danimarka 12 puan
norveç 12 puan
isveç 12 puan
finlandiya 12 puan
izlanda 12 puan
heheh başka iskandinav ülkesi varmıydı ya :D
kafadan 60 puan öteki ülkelerdende 25 puan topadıkmı 1. olruz işte
-
bence gene eskiden olduğu gibi rezil olucaz ne güzel iki-üç senedir dereceye giriyoduk ama birileri rahatsız oldu bundan heralde
ayrıca inşallah kazanamayız çünkü haketmiyoruz
-
ne dünyaya rezil olması ya.. milletin konuşacağı yarışmadan sonra 1 gün bilemedin 2 gün..
-
hiçbir şey olmaz o şarkıdan (bi de ilk beşe girermiş bozulurmuşum). Kızın sesi de güzel değil zaten
-
ya varya yeminlen hatun dercese yaparsa rezil olacaz millete heeee oda çıkıp aha gördünüzmü diyecek bize gülecek böleeee.....birde işin o kımı var eurovısıon u seyreden kitle dedemler yaaaaaa ne bekliyorsunuz kiii...
-