Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Özenti Dolu Burası :(

• gokhanmuh • 19 Mayıs 2005 13:09 • #466880
    Garaja değil lafım. Türkiyede yeni nesil müzik dinleyicisine. Ama okuduğunu anlamak zor tabii. Sana hak veriyorum.
  • deadstar • 19 Mayıs 2005 13:11 • #466882
    özenmek te kötü bi sey değil benim gözümde.. cünkü hic birimiz annemizin karnından rock insani olarak çıkmadık.. önemli olan bu ruhu benimsemek bence... çünkü rock sadece müzik değildir... Bunu anlayabilenler zaten olmuşlardır, anlayamayan ise hep özenti kalacaktır...
  • tom696 • 19 Mayıs 2005 13:22 • #466884
    bu konu özentilikten çok bilgisizliktir bence. özentilikte nasil bir kavramdir orasinida anlamis degilim.12-13 yasimdayken bas gitar çalanlara özenirdim.simdi çaliyorum .ee simdi ben özenti miyim? su özentilik kavramini biri açiklasin bana lütfen. insan baslarda tabi biraz özenti olcak bence.birilerine özencek,taklit etmeye çaliscak. zamanla kendi tarzini olusturcak.
  • ibanetze • 19 Mayıs 2005 13:25 • #466886
    olsun be gözüm,zamanla herşey düzelir :o)

valla gerçekten doğru söylüyosun,insan beş senenin sonunda hala özentiyse, o zaman vurun lafım yok ama,bi laf vardır "bi kapıdan girmenin binlerce yolu vardır, önemli olan içerde ne yaptığındır"
    diye, bence doğru,"sen niye metal dinliyosun arabeskçiydin dün" demektense,"bak şunlarla başla" falan demek daha mantıklı bence,ben hep öyle yapıyorum, bi sürü kişi var gitar öğrenmek isteyen, sonuçta çoğu kişinin anne babası rock cazz falan dinlemiyo,çocuk ona heves etmişse, bence iyi de etmiştir, destek olmak lazım...
  • deadstar • 19 Mayıs 2005 13:32 • #466887
    olsun be gözüm,zamanla herşey düzelir :o)

valla gerçekten doğru söylüyosun,insan beş senenin sonunda hala özentiyse, o zaman vurun lafım yok ama,bi laf vardır "bi kapıdan girmenin binlerce yolu vardır, önemli olan içerde ne yaptığındır"
    diye, bence doğru,"sen niye metal dinliyosun arabeskçiydin dün" demektense,"bak şunlarla başla" falan demek daha mantıklı bence,ben hep öyle yapıyorum, bi sürü kişi var gitar öğrenmek isteyen, sonuçta çoğu kişinin anne babası rock cazz falan dinlemiyo,çocuk ona heves etmişse, bence iyi de etmiştir, destek olmak lazım...

altına imzamı atarım...
  • a_lost_soul • 19 Mayıs 2005 13:36 • #466888
    Ona buna özenti demek,bunlar daha dünkü çocuk demek de bir özentilik belirtisi sayılmaz mı?
  • craSSa • 19 Mayıs 2005 14:11 • #466891
    Kimse hayrına gitar çalmaz. Sevabına baterist olmaz. Topluma faydalı bireyler kazandırmak için grup kurmaz. Dediğin gibi bu işler çocuklukta özentiyle başlar. Zamanla bu özenti olmaktan çıkar ve ilgi alanı olur.
  • bigbooots • 19 Mayıs 2005 14:18 • #466892
    alakaya maydonoz..
  • thriller • 19 Mayıs 2005 14:43 • #466904
    Bir de her açılan forumda geyik yapmasınız............
  • bigbooots • 19 Mayıs 2005 14:45 • #466907
    ben de diyorum.. ama makaracı gençlik işte!!