-
eee noldu? şimdi bişeyi bildiğini tekrar hatırladığın için daha mı mutlu bakıyosun hayata? çok sevindiysen evet en fazla michael jackson sattı sen haklısın! ne kadar çok özenti var değil mi ortamda. şu garajın forumlarında sürekli bi kendini kanıtlama isteği var insanlarda ya anlam veremiyorum!
-
hepsi gerizekalı ben bi ara burdaki bazı özürlülere ders veriyodum senin gibi laf filan sokuyodum ama özürlü olduklarını unutmuşum işte adamlar metalikayla yatıp metalikayla kalkınca müziğin içinede etmiş oluyolar başka tarz yokmuş gibi daVranıyolar neyse ben açmıyım ağzımı bunların hepsi metallikacı :P cı ci cu cü
-
Bu da yeni moda herkes özenti.Herkes bilgisiz.Sizin müzikal dehanız karşısında secde etmek lazım.garajda bi ton angut var Olabilir ama bunu belirtince bu topici açınca ne oluyo.Egonuzu mu tatmin ediyosunuz."iyh burası özenti dolu" HADİ YAA...
-
Ben de metalikacıyım. Metalika müzik dinliyorum ve metalik gitar çalıyorum.
Köpeğimin adını "metalik çomar" koydum.
Geçen yine bi metalik ortamdayız, gençlik asi muhalif rocker deli manyak gotik oh yeah, metalika forever..
-
Birde her forumda Metallica'ya b.k atma modasi var onu unutmayalim...Evet çevre özenti dolu belki...Metallica'da metal dinlemeyen kitle için en bilinen metal grubu çünkü çok ünlü(Tamam son albümü kötü olabilir ama bi efsaneyi bi albüme bakarak yerin dibine sokamazsiniz).O yüzden asi takilan -veya takildigini sanan- tipler Metallica'ciyim diye ortalikta geziniyo...Bu özentilerden ben rahatsiz olmuyor muyum?Tabii ki nefret ediyorum...Sadece Nothing Else Matters dinleyip Metallica'ciyim diyen tiplerin etrafimda olmasi müthis rahatsiz edici bi sey.Ama sirf özentilere muhabbet konusu oldu diye dinlemeyi birakiyomuyum veya dinlemiyosam bile b.k atmaya kalkismiyorum...Özentiler yüzünden güzelim gruba demediginizi birakmiyorsunuz...Off offff....
-
metallikayı zırt pırt birileri karşımıza koyarsa bokta atarız çişde
-
hakikaten ne demek bu ya. insan nasıl bilmez thrillerın en çok satan albüm olduğunu. ne demektir yani bu? gitsin atsın kendisini boğaz köprüsünden. hoş bunu bilmeyen adam boğaz köprüsünün nerede olduğunu bile bilemez değil mi ama? zaten albümün ne kadar çok sattığını bilmden insan nasıl müzik dinleyicisi olur ki? müzikte en önemli şey albümün ne kadar sattığıdır zaten...
-
ya alnam1yormm..
yok özenti dolu yok söyle yok böylee..
neden yaz1l1rki buu..
zaten nerdeyse her forumun alt1na yaz1l1oo..
smdi bu yaz1ld1da noolduu??..
bisimi oldu eksildimi özentilerr??
yooo..
eksilmiycektee..
b1rak1n adamlar önce bi kendilerini bulsunlarr..
elbet önce özenti olucaklarr..
birde her bokun alt1na metallica at1l1o..deli oluyorum bazen suray1 okuyunca yaa!!!...
-
Denilenlerin doğru yorumlanması açısından en önce öznetiden kastın ne olduğunu açıklamak gerekir.
Bir şeye özenerek o işe başlamanın kötü tarafı olamaz. Ancak bunu sosyal statüde yer kazanmak için imaj yaratmaya, olmadığı olamayacağı bir şeyin peşinden koşmaya diye tabir edersek. Evet, özenti olmak kötüdür. Çünkü doğana aykırı işlerin içinde sosyal kültüre dayalı işlerin peşindsindir. Herhangi bilgi birikim deneyim ve yeteneğin olmadan o işte yer edinmeye çalışman o işe zarar verir. Bu durumda özenti kimseler zararlıdır.
Burda özenti dolu demekten kastım, garaja yönelik birşey değil. Çünkü burda şu an genellikkle 20 li yaşların müzik dinleyen ve üretmeye çalışan gençleri mevcut. Fakat bu gençlik en ufak bir kültür sorusuna bile direkt METALLICA diye atlıyor. Çünkü bilmeden, tek tarz müzik ile yaşıyor. Geri kalan tarzları aşalıyor, sanki dünyada metalden başka ya da popçu ise poptan başka müzik tarzı yokmuş gibi davranıyor. Ve ortaya kargaşa çıkıyor.
Müzik burda birleştiren değil, insanı insana düşman eden bir araç oluyor ve artık amaç olmaktan çıkıyor. Bir tarz yapmak ile müzik yapmak ayrı şeyler. Tarza hizmet edelim zihniyetiyle bu işlere girip, metal hariç ya da yaptığı tarz hariç hepsine PİYASA diyip aşağılayn bir kişiden ben mantıklı düşünmesini bekleyemem.
Bu adama gider sorarsanız en çok albümü kim satmıştır diye, adam bilmemesine rağmen atlar ve en alakasız listelerde hiçbir rekoru bulunmayan grubu seçer.
Acaba Cradle Of Filth yazsaydım oraya o mu birinci olurdu?
Garaja, metallica ya da başka bir şeye burda bir gönderme yok. maalesef bilgisiz yeteneksiz, özenen ama bunu cehalet içinde yapıp müzik üretmeye çalışan bir topluluk oluyoruz. Yaptığımız işlerde dünya çapında saygı duyulmuyor. Çünkü yapılanlar, tarz ya da müzik bilgisi olmadan yapılan, doğalarına aykırı olan şeyler.
Hiç düşünmeden, o kadar çok satan metalicadır canım, başka kim olabilir ki. Metallica tanrı bizim için diyen birinden bir şey beklemek saçma olur.
Ciddi bir konu açıp konuşmaya çalışırken o kişiler gelip lafınıza balta vurur. Savunduğunuz şeyle ilgili değil sizinle ilgili yorum yapıp rencide etmeye çalışırlar.
-
Ciddi bir konu açıp konuşmaya çalışırken o kişiler gelip lafınıza balta vurur. Savunduğunuz şeyle ilgili değil sizinle ilgili yorum yapıp rencide etmeye çalışırlar.
Eger beni kastediyosan ben sana yazmadim o dediklerimi.Tamam yazdiklarinda sonuna kadar haklisin ama gercekten Metallica'yi cok seven biri olarak her özenti konusu acildiginda ortaya bu grubun lafinin atilmasi bana sacma geliyor...Eger alindiysan özürdilerim...