-
Hayır lafım sana değildi. Metallica başarılı olduğu için bu şekilde oluyor. Çünkü bu özenti diye kastettiğim tipler, başarılı isimlerin kitlesinde olmaya çalışıyor. Aksi halde popüler ve başarılı olmayan bir kitleye dahil olmaya çalışmaları onların bu özenme dürtüsünün doğasına ters düşer. Adam başarılı isimleri hedef alacak ki, özenmesinin bir anlamı olsun.
Bu yüzden o listede metallica en öne geçti. Çünkü popüle rve başarılı olan, özentilerin ilk hedefleri olan grup bu. Halbuki bir pink floyd eski fakat inanılmaz başarılı, yüksek tirajlar yakayıp o listelerde rekor kırmış bir gruptur.
Ama özenmenin doğasında artık popüler olmayana yer olmadığı için adamlar en az oyu vermişler.
The Beatles, Michael Jackson, Pink Floyd, hepsi bunların en çok satan 10 albüm listesinin içindeler. Ancak, adam gidip metallicayı seçiyorsa durup bir düşünmemiz lazım.
Bu kadar BÜYÜK müzisyenler ve artık efsane olmuş isimler varken neden metallica?
Metallica bence başarılı, bir gün o listelerde adı geçebilecek düzeyde ama bu efsanelerden habersiz ise bir dinleyici ben işte onun müzik kültüründen şüphe ederim.
-
%100 dogru yazmissin...Metallica hakkinda yazdiklarinda mantikli ama anlamasi gerekenler var...Metallica hayraniyim ama en cok satan ilk 5 albüm listesindeki tek rock/metal grubunun -yanilmiyosam- AC/DC (Back in Black) oldugunu biliyorum.Yani tüm Metallica hayranlari özenti degil.Ama özentiler bu zavalli adamlari sectigi icin kaale alinmiycak tipler yüzünden grup kötüleniyor...
Bu kadar BÜYÜK müzisyenler ve artık efsane olmuş isimler varken neden metallica?
Zaten sorunun cevabini vermissin...Nerede popülerlik orada özentiler...
Kal saglicakla...
-
Ciddi bir konu açıp konuşmaya çalışırken o kişiler gelip lafınıza balta vurur. Savunduğunuz şeyle ilgili değil sizinle ilgili yorum yapıp rencide etmeye çalışırlar.
+10000(ama senin noktan yok!!)
-
O ankette bende oy kullandım ve sonuçları gördüğümde şoke oldum evet çok doğru başlık özenti dolu burası:(
-
İşte anlatmak istediğim bu. Bende sonuçları mailimde görünce bir anda tepem attı.
Bu insanlar bizim metalimizi rock'ımızı ya da müziğimizi katlediyorlar.
-
yuh dexter sana beee. haaa bende anket şirketine para ödüyorum saat başı hangi albümün kaç sattığını haber veriyo bana. ben bilmiosam ne olcak kimin kaç sattığı?
yeteneksiz beş para etmez bi b*ka yaramayan bi özenti mi olcam.
sizin gibi adamların sölemesiyle oluyosa canım kurban olayım gitsin
ehue. komiksiniz yaa ne diyim?
-
dexter , gökhanmuh , placebo , izzet .......
benimnen poleniğine girmeyin!
-
Len Berkut yinemi sen!
-
ahh be bu baslıgı okuyunca gene nefret ettim bu tip insanlardan gokhamuh gibi bir kac bir sey ogrenince millete bok atmayı meslek edinmis insanlar... ozentilik denilen kavram aslında bir baslangıc seviyesidir o sekilde baslarsın git gide bilgilerini ve hissettiklerini guclendirirsin. o verdigin salak ca ornek icin ozenti olunuyoosa hepimiz ozentiyiz bende bilmiyodum michael jackson ın albumunu en cok saatan oldunu
lütfen insanlarin nerde eksik yonu var onu bulup laf atıcam diye urasmak yerine o eksik yonlerini gidercek ogutler vermek isinde urassalım bu yolda birlikteyiz ve hepinize ihtiyacımız var
-
İşte savunulan konuyu bırakıp direkt kişiye saldıran o cahil tiplerden biri daha...
Buyrun adam direkt bana itaf ediyor.
Acaba yukarda yazdıklarımı okudu mu bu kişi? Okuyupta hala böyle davranan birinin olması çok üzücü olur.
Konuyu anlamadan okumadan MESAJ ATMAYIN !!