Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

uyuz mvo turk rock lıderı dıyolar

• oqz • 21 Mayıs 2005 15:57 • #467390
    ya arkadaşlar topicte yazanların hepsini okumadım ama iyi tarafından bakalım..ya mangaya Türk rockın lideri deselerdi???
  • saryellow • 21 Mayıs 2005 16:00 • #467391
    onu hiç karıştırma şimdi
    burası anti mangacı dolu
    atlar millet,konu sapar hemen
  • ASPRYN • 21 Mayıs 2005 16:10 • #467396
    Arkadaslar sorun Mor ve Otesi nin populer olması degil.Kurban da populer bir grup,Bulutsuzluk Özlemi de.....Ama onlar roportajlarında biz buna karsıyız dedikten sonra karsı cıktıkları kavramların içinde yer almıyorlar.
    Mor ve Ötesi sarkılarında mesaj verme kaygısı tasıyor olabilir;ama bir sarkı yazdıktan sonra cıkıp "biz mesaj vermisseeek" diye acıklarsan senin amacın mesaj vermek degil siyaseti kullanarak populer olmaya calısmaktır.
    Mor Ve Ötesi popüler olsun,rock popüler olsun önemli degil.Yeter ki popüler olabilmek için maymunluk yapmasınlar herkes cıksın sanatını konustursun mesajını versin istedigi gibi...O zaman hakeden hakketigini alır.
  • oqz • 21 Mayıs 2005 16:10 • #467397
    onu hiç karıştırma şimdi
    burası anti mangacı dolu
    atlar millet,konu sapar hemen

ben de mangayı sevmeyenlerdenim o yüzden diyorum ki
    ya mor ve ötesi yerine mangayı taçlandırsalardı..bardağın dolu tarafına bakalım :D

(allaam noluyor bana optimist olmaya başladım bana bundan sonra polly diye hitap edebilirsiniz :P )
  • ASPRYN • 21 Mayıs 2005 16:13 • #467399
    Mogollar

Mogollar sarkılarında yıllardır siyasi mesajlar veriyor,gencligin apolitik durusunu bozmaya calısıyor.Ben onların bir kere bile televizyonlarda cıkıp "bizim amacımız halkı bilinclendirmek,siyaset yapmak,biz zaten cook bilincliyiz" dedigine sahit olmadım;ama bu onların söhreti yakalamasına engel olmadı.Sanatlarıyla bi yerlere geldiler
    Mor ve Ötesi de populer Mogollar da.......ama aralarında dunyalar kadar fark var
  • mkcervy • 21 Mayıs 2005 16:23 • #467402
    mor ve ötesi iyi müzik yapıyo ilk albümlerinden beri..ama sorun aspryn in dediği populer olduktan sonra verdikleri demeçler.bu demeçlerde (özellikle populer olduktan sonra) hep savaş,empeyalizm karşıtı olduklarını söylediler ama haraketlerinde,tavırlarında bunu yansıtacak hiç bir şey görmedim ben.
    rock'n coke a(hatta bu festiali eleştirdiler) çıkmayıp barışa rock a çıkıyosunuz karşı olduğunuz için;ama coca cola company altındaki fanta nın turnelerine katılıyosunuz..insanları aldattıklarını düşünüyorum ben bu yüzden..o kadar da saf değil insanlar.
  • tezgah • 21 Mayıs 2005 17:07 • #467412
    Onlar başarılı ve üretici bir grup bunu anlamayanlar olsa da bu böyle :)

ne üreticisi yaaa ne başarılısı hiç canlı performanslarını ve enstrumanlarını kullanamayışlarını görmedin galiba
    ama davulcuları iyi
  • tezgah • 21 Mayıs 2005 17:14 • #467413
    mkcervyn ve aspyrin in dedikleri çok doğru,sorun popüler olmaları değil verdikleri elektrik
    hislerime tercuman olmuşlar
  • likablegirl • 21 Mayıs 2005 19:47 • #467431
    gördüm gördüm en son dün izledim gayet iyilerdi :)
  • mor_ve _ötesi • 21 Mayıs 2005 20:27 • #467442
    aspryn mor ve ötesi hiç bi zaman şarkılarının anlamının politik anlam taşıdığı anlaşılmadığı için veya popülerlik için gündeme getirmediler..öyle olsa şarkıları bu kadar üstü kapalı olmazdı..direkt siyaseti ele alırlardı..röportajlarında vs.. şarkı anlamlarına da hiç değinmiyorlar ama bazı konulara duyarlı oldukları için toplumu bilinçlendirmek istemeleri gayet doğal..ya zaten işe de yaramıyo toplum ne kadar iyi bi toplum ki bilinçlensin..onlar doğru buldukları birşeyin arkasında duruyolar..ama siz bunu popülerlik için yapmacık bişey olduğunu düşünüyosanız sizin fesatlığınızdan gelir..kişi kendinden bilirmiş işi..kendiniz gibi sanmayın insanları..