Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

uyuz mvo turk rock lıderı dıyolar

• tezgah • 23 Mayıs 2005 15:52 • #467790
    hobaa pardon yanlış oldu galiba snown kusura bakma
    yukaruda yazdığın şeyi bana yazdığını zannettim direk kan beynime sıçradı ve onları yazdım galiba onlar bana yazmamışsın,eğer bana yazdıysan cevap hala geçerli yazmadıysan kusura bakma,üzgünüm
  • ASPRYN • 23 Mayıs 2005 18:39 • #467810
    garaj da tartısmalardan bıkmadık mı ya?arkadaslar birbirimize saldırmayalım:)
    tezgah o kadar sinirlenmişki gozu hic kimseyi görmuyor:)Tezgah bana da kızma sakın:)
  • Kaiser • 24 Mayıs 2005 00:23 • #467889
    tezgah sakin babayaa
    neyse snownu tanırım sana niye yazsın zaten
    sen adama destek olmuşun yazdığınla o zaten MVÖ ile tartışmış
    NOT.zaten sen değil o eleman 18 yaşındaymış

neyse ama BU MVÖ her topicte zekasını zorlamasınyaaa beyin falan
    olum okuyup yazsanıza hoba diye gidecek korktum ben
    zuahahahaha
  • LpU_Rocks • 24 Mayıs 2005 19:30 • #467977
    bence çok berbat diiller yerin dibine geirmem adamları, sonuçta aşkla alakalı neredeyse hiç söz yok son albümlerinde.(Allah'a şükür.Fenalık geldi de aşk şarkılarından) Ama çok da mükemmel değiller ve de çok piyasalar.
  • tezgah • 24 Mayıs 2005 20:03 • #467986
    kusura bakmayın yaa ben sinirli bir insan değilim ama arada oluyor böyle
    birde benim internet explorer da bir sorun vardı her mesajı göremiodum birazda ondan bana yazmadığını anlayamadım ama şimdi mozilla firefox u yükledim canavar gibi çalışıyor....

herkesten özür

van halen
  • mor_ve _ötesi • 24 Mayıs 2005 22:14 • #468006
    tesgah mısın nesin sanane benim umarssca çevreye saldırma modumdan?çevreye de saldırmadım snown a yasdım onları..seni de ilgilendirmes aramısda bişe..
  • yeşilsincap • 24 Mayıs 2005 23:23 • #468013
    oh oh ne güzel yaa bole ateşli b atışma görmedim uzun zamandır!! napıyosunuz siz arkadaşlar? biri birinin zeka seviyesini basit bi harf hatasına bağlamış, diğeride üşenmeden onu düzeltmiş, acayip geyik bi konuda tüm hızıyla devam ediyo!!!!! ne bu ya süper bi başlık bu, ''uyuz mvo türk rock lideri diyolar' alla alla kim diyomuş?? hımm burda delicesine eğlenerek bi yorum yapmadan önce şunu belirtmek istiyorum ki LÜTFEN BİR TİKİNİN YORUMUNU VE ANLAYIŞINI DİKKATE ALMAYINIZ!! ne demek istedim, açıklıcam.. hayır karga13 e tiki demedim!
    şimdi mvö nün kendi de, eski ya da bilinçli fanlarıda bi anda türeyen ve cambaz,bir derdim var dan başka şarkı bilmeyen ayrıyeten de mvö fanı geçinen salak tabir edebileceğimiz kitleyi sevmiyo.. o yüzden eğer bu komik lafı (yani mvo ye turk rock lideri denmesi) bu kitleye mensup insanlar ettiyse zamana yazık abi, dağılın başka şeylerle uğraşın.. hayır yani eminim ki mvo de bole bişiye bi tarafıyla güler çünkü türk rockı moğollar, cem karaca falan demek en başta.. ben şebnem ferah derim mesela ama ona gelene kadar bile tonla adam var ortada!! ki bir de şunu ekliyim, sakın ha sakın mvo yü son albümüyle ele almayın..
    evet son olarak demek istiyorum ki burda tartışmanız çok zevkli ve ben okurken çok eğleniyorum ama bencilliimi bi yana bırakırsam, giden şey de zaman yani uğraşmayın abi şöyle şeylerle yani yapıcağınız daha iyi bişi söylerim ama reklama girer:))

aaaaa sakiniyrt hüküm sürsün canım:))
  • Al Di Meola • 25 Mayıs 2005 10:52 • #468044
    Mor ve Ötesi...Ben Mor ve Ötesi'ni takdir ediyorum.Sözler basit, müzik alt yapısı sağlam, melodik parçaları bu sene Türk Rock Lideri olduğu söylenebilir. Ama sadece 1 yıllık...Daha etleri ne butları ne ki Türk Rock lideri olsunlar?
    Arkadaşlar bu arada bir ekleme yapacağım konuyla alakalı değil, ben jethro tull, led zeppelin, jimi hendrix, al di meola, corea, paco , john williams, manuel barrueco dinleyen, zeki, güzel bir hatun arıyorum:)Çok mu hayalciyim bilmiyorum ama benim hep hayalimde böyle bir hatun var.:)
  • souls_for_rent • 25 Mayıs 2005 11:10 • #468045
    allahım yaa :))
  • karga13 • 25 Mayıs 2005 15:31 • #468100
    neyse dıcen