-
dün gece eurovision'da puanlama için ülkemize bağlanıldı!.. ama aman allahım her sene olduğu gibi yine aynı salak kadın, her sene bana kafayı yedirten bu kadın dün açılışta bu sefer beni kopardı:
''merıbaaaaaa.. i'm from ankara!! (sonra güldü, dişleri gözükmesin diye ağzını kapattı)
sağolasın bizi gülserenden daha çok rezil etti.. trt'ye teşekkürler, bi kurum bu kadar mı yeniliğe kapalı olabilir??
-
evet yaa bende koptum gülmekten, o kadın da güldü zaten o kadar gülünç bişi..
rezildik hepten rezil olduk, katmerlisinden yani...
trt bizi güldürdü Allah'ta onları güldürsün...:))
-
Onu bırakın da Gülseren fena alkış almadı salondan ona şaştım ben?
-
hay ben onun aldığı alkışın ...
gelmesin, uğramasın o bu ülkeye bi daha, fransada devam etsin caz söylemeye!!
bi de yarışmanın sonunda fransa 12 puan verdi hala sırıtıyo kadın uyuz oldum..
yazıklar olsun!..
-
ya bi de ülkeler arka planda hep manzaralarını gösteriyolar sunucuların arka planında yani..bizimkiler ülkeyi tanıtmak uğruna bari bi manzara göster kıs kulesi felem..arkaya baktım diğer ülkelerde arkada hep ihtişamlı manzaralar,bisimki de yapma bi şelale yani ağlancak halimise güldüm yaa..
-
trt tamam yıllardır bu işi yürütüyo (iyi veya kötü)
ama üstlendiği bazı önemli organizasyonlarda artık yapılanmaya girmeli, yenilenmeli di mi??
her yıl aynı insanlar.. diyorum bunlar parsellemişler herhalde trt'yi oynatamıyo kimse yerlerinden..
-
eft ya kesinlkle en ezik bizdik ya her yönden rezil olduk allahın gavurlarına :D:P
-
ooff off
-
öff ya hem de ne öff ,,
3 kuruşluk gurumuz vardı oda gitti.. üstüne bi de borçlu olduk neredeyse..
-
TRT artık işin b.kunu çıkartmaya başladı ya bari sunucu biraz düzgün olsun yukarda arkadaş belirtmiş kız kulesi diye ya da boğazı gösterssene ortaköy falan gibi yerleri çekde ülkemiz görünsün yani ama bunlar anlamaz şarkı dandik şarkıcı daha dandik oraganize zaten iğrenç yazık bize............................