-
valla senden korkulur.. onamı dikkat ettin.. ben sabah ne yediğimi hatırlamıyorum sen geçen seneki elbiseyi hatırlıyorsun. iyi göz var demekki sende.tbr.
ama aynı değildir ya kadın o kadar da zevksiz değildir. trt almıştır bi top kumaş vermiştir elbise diktirmesi için.
-
Arkadaşlar eurovision denilen organizasyon bir müzikal yarışma olmaktan çıkmış aslında. Politik şeyler daha ön planda gibi bence..(bakınız oylama).Çok önemli bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Bi getirisi olsaydı ingiltere, almanya, fransa gibi ülkeleri son sırada görmezdik değil mi? Artık bunu bi milli mesele olmaktan çıkarıp daha önemli meselelerle ilgilenelim bence. Ayrıca şarkının bestecisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Adam da şarkının iyi olmadığını kabul ediyor zaten. Ayrıca yarışan çoğu parçadan da iyi olduğunu söyleyebilirim gene de...
-
mor_ve_ötesi'ne:
benim bildiğim sadece ukrayna'nın görüntülerini gösterdiler... çünkü bu işler böyle :)) yani her yıl ev sahibi ülke, kendini tanıtan görüntüleri şarkılardan sonra yayınlar... yani orda yunanistanı, fransayı, bilmem nereyi görmediğimi sanıyorum... bu yüzden kendini üzme :)
-
eurovision'un politik olduğu kesin ama şu da gerçek her sene gerçekten iyi olanlar ilk sıralarda yer alıyor. ne kadar politik olsa da.
-
ARKADAŞLARIM,abarttınız iyice.yarışmanın başından beri ne bu negatif elektrik?beste,şarkıcı,dansçı herşey hazır.yarışmaya ramak kala,tv'de gülseren kavgası?neyin kaygısı?herşey hazır(DI),geriye dönüş yok(TU).
TÜRKİYE VURUN KAHBEYE!!TAŞLAYIN!!
hala vır vır,dır dır!olan olmuş,biten bitmiş bunu yerden yere vurmaya ne gerek var?
tamam sakın olun hele bi yaslanın,çayınızı yudumlayın..derin bi nefes alın..
bitti
-
Hayalperest arkadaşm; İyiden kastını pek anlamadım ama herkes istediği gibi düşünmekte özgür tabi. Demek istediğim, müzikal pek bir şey yok artık eurovision da. Ben izledim ama sonra da pişman oldum. Biraz vakit kaybı gibi geldi de...
-
Kesinlikle katılıyorum ağzına sağlık!
Tam anlamıyla zaman kaybıydı çünkü parçalar zaten başlı başına bir felaketti, şovlar desen aynı şekilde izlediğime pişman oldum...
Bana kalırsa Eurovision artık Türkiye dışında hiçbir ülkenin eskisi kadar önemsemediği, her yıl zamanı gelince mecburen düzenlenen öylesine bir organizasyon haline geldi.
Kaldı ki bu Rimi Rimi Ley faciasından sonra da pek söylenecek söz yok çünkü konuşmaya değmiyor....
-
Gülseren seneye de ben katılabilirim demiş .
-
hay ben onun.. o gitsin fransada barlarda publarda caz sölesin..
-
hay ben onun.. o gitsin fransada barlarda publarda caz sölesin..