Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Merıbaaa.. i'm from Ankara!!

• ThErİoN • 23 Mayıs 2005 00:04 • #467728
    Ya arkadaşlar bilmem farkettiniz mi ülkemin üst düzey yetkilisi Türkiye'de reklam eksikliği var bu sorunun en kısa zamanda giderilmesi lazım diye halkına dert yanar, ama kendi T.V kanalında eline böylesine güzel bir fırsat geçmişken de -çok afedersiniz ama- herşeyin içine eder.
    Nasıl bir zihniyettir ben hala daha çözemedim lütfen anlayan varsa bana da anlatsın...
    En çok da neye yanarım biliyor musunuz? Türkiye'nin son 2 senede Sertapla ve Athenayla almış olduğu derecelerin getirdiği az birşey bi karizmanın Gülseren denilen şahsiyet tarafından birkaç dakika içinde yerle bir edilebilmiş olmasına!...
  • bigbooots • 23 Mayıs 2005 00:07 • #467729
    merıbaaaaa.. i'm from ankara!!

o aptalı da unutma, unutturma..
  • ThErİoN • 23 Mayıs 2005 00:26 • #467730
    yok zaten o unutulacak gibi değildi ama tek sorun da o aptal değildi bana kalırsa...
    başlı başına bir rezalet; güler misin ağlar mısın?
  • Kaiser • 24 Mayıs 2005 00:40 • #467897
    ayem fırom ankara
  • SoaD_Cı_KıZ • 24 Mayıs 2005 03:10 • #467904
    O sunucu kadın her sene aynı şeyi mi giyiyo yoksa bana mı öyle geliyo :D
  • HayalPerest • 24 Mayıs 2005 08:12 • #467907
    i'm from ankara demedi, hello from ankara dedi. lütfen abartmayalım.

sunucunun arkasında çıkacak 2 dakikalık görüntü neyin reklamını yapacak allahınızı severseniz.

trt'ye organizasyon yapamıyo demeyin çünkü geçen sene bana kalırsa bugüne dek yapılmış en iyi eurovision organizasyonunu gerçekleştirdiler. bi ukraynanın yaptığına bak bi de bizim abdi ipekçideki şovlara bak...

lütfen eleştiri yaparken biraz gerçekçi olun.
  • Affedilmeyen • 24 Mayıs 2005 10:48 • #467912
    nooolcak mustafa sandalda ayem de bombacı şarkısında bir çakal karlosluk sergilemişti :)
  • mor_ve _ötesi • 24 Mayıs 2005 22:03 • #468005
    o 2 dakika insanların aklına kazınıcak güzel bi görüntü olarak akıllarından çıkmayabilir mesela ben haklarında birşey bilmediğim ülkelerin manzaralarıyla az çok kafamda şekillendi yapmayın allahınızı severseniz..ben aşık oldum diğer ülkelerin manzaralarına ve bu yabancı ülkelerde de aynı durumu oluşturuck..çok sayıda turist kazandıracak birşey ilerde güzel bi görüntü kalacaktı türkiyeden akıllarında ve güsel bi ülke diye gelebilirlerdi..resil olduk yani diğer ülkelere bakın bi bi de bise yani..2 dakikalık yapay nehir (şu gazinolarda olan türden) çok güzel bi mansaraydı akıllardan silinemes artık..(bu arada sn trt den felm misn bu kdar korudn ya tek sn varsn o yönden..
  • --WİLL_SMİT-- • 24 Mayıs 2005 22:15 • #468007
    herkes zaten kendı acıgını yakalar baskalarınınkını aramaz bırazda kendınıze baksanız daha ıyı olur bence dıkkat edıcek cok sey var ^o)
  • ThErİoN • 25 Mayıs 2005 00:12 • #468027
    Herkes önce kendine baksın bakmasına da, uluslararası arenada Türkiye'yi temsil edenler buradan değil bütün o rezilliklerin oluşmasına zemin hazırlayan TRT ekibindendi, asıl onlar kendilerine bakmalı...
    Eleştiriler de gayet yerinde bence...