Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En özenti gruplar

• optigans-1-2 • 12 Temmuz 2005 17:34 • #477865
    senin haberin yok

ohoooo seninde hiçbişeyden haberin yok be gözüm mangadan daha özenti bi grup varmı be can ciğerim en ala özenti onlar daha ne olsun sen şöyle git bakalım yabancı gruplara doğru acık şöyle biraz dinle diğer yabancı grupları kesin farketceksin özenti olduğuna tamamı gözüm hadi!!
  • deadstar • 13 Temmuz 2005 15:36 • #477999
    söz calip calmadiklarini bile merak etmiyorum ve manga diyorum.. :))
  • paradigm_shift • 14 Temmuz 2005 20:25 • #478138
    bkz.: "EN tırt topicler"
  • esraazra • 14 Temmuz 2005 20:28 • #478141
    tabii ki de manga...!
  • nightmare • 15 Temmuz 2005 04:45 • #478223
    mangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • -TeUFeL- • 15 Temmuz 2005 16:48 • #478269
    sana katılıyorum.herkesin esinlendiği biri ya da birileri vardır.adamlar zaten etkilendikleri grupları kişileri anlattı bir röportajlarında(söz konusu ManGa'dır)tarzlarında müzik yapan ahım şahım çok fazla grup olmadığı için linkin Park'a çok benzetiliyorlar.zaten adamlar onlardan bazı şeyleri kaptıklarını söylüyorlar.birde işin içinde ticari kaygılar var.adamlar kendi tarzlarını ortaya tam anlamıyla yansıtamıyorlar.

ha mesela mangara diye bir parça var resmen Linkin Park'tan cure for the itch ya da session bu resmen kopyaya giriyor.inanıyorum ki ticari kaygılar ortadan kalkınca daha güzel ve kendilerine özgü birşey yaparlar ama özenti deyip üzerini çizmek yanlış.beğenip beğenmemek ise ayrı bir konu kişinin kendine kalmış.sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.
    saygılarımla

-TeUFeL-