Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En Sevdiğiniz Gothic Grupları??

• cc_baran • 5 Haziran 2005 23:35 • #470845
    En Sevdiğiniz Gothic Grupları -l-

craSSa söylediklerin için teşekkür ediyorum.

gothic kültürü ve tarzından nefret ediyorum ve bunu her yerde söylerim. sizler hiçbir şey bilmeden etmeden sırf görünümden yola çıkarak gotik götik şeylere merak sarıyorsunuz ve yüzlerce paylaço sokaklara dökülüyor.
    ben bu ilginin sebebini ve amacını bildiğim için gözüm kapalı yorum yapabiliyorum çünkü beş kuruşluk kişiliği olmayan ama açta açıkta kalan herkes kimlik bunalımına düşüp kendisine kılıf arıyor ve belki de en salakçası götik olanlar oluyor.
  • pUnKeR • 5 Haziran 2005 23:44 • #470849

nedense ben bunada katılıyorum +111111
  • a_lost_soul • 5 Haziran 2005 23:48 • #470850

sakin kimlik bunalimina düsenler ona buna saldirip kendi egolarini tatmin etmeye calisiyo olmasinlar...
    Bir gün biri cikip da senin giyim kusamina kil olabilir -belki de oluyodur.O biri seni diri diri gömmeye kalkarsa söylüyecek tek sözün yok.Bunu bilerek konus bence...
  • cc_baran • 5 Haziran 2005 23:51 • #470851

Diri diri gömecek olan götik varsa benim yerim belli.
  • davulist 35 • 5 Haziran 2005 23:54 • #470853
    abi gothic ne yaw.götik gibi.manalı bi söz :))))
  • a_lost_soul • 5 Haziran 2005 23:57 • #470854

hayda kiliçlari kalkanlari alip birbirimize girelim.Ama unutma bu konuda götikler avantajli:))
  • cc_baran • 6 Haziran 2005 00:00 • #470855
    a_lost_soul
    5 Haziran 2005 Pazar / 23:57
    hayda kiliçlari kalkanlari alip birbirimize girelim.Ama unutma bu konuda götikler avantajli:))

göz kalemleriyle mi saldıracaksınız ??
  • a_lost_soul • 6 Haziran 2005 00:03 • #470856
    göz kalemleriyle mi saldıracaksınız ??
    beni de hemen bir sinifa dahil etmeyi basrdin.Tebrik ediyorum.Ön yargida sinir tanimiyosun...

Bu arda kalem kiliçtan keskindir diye bir espiri yapmak da içimden geçmedi degil. :((
  • cc_baran • 6 Haziran 2005 00:08 • #470858
    "birbirimize girelim" deyince seni de o sınıfa soktum.
    kişisel hesaplaşmalarım var belki, belki de hepsi sahte geliyo bana genelleyemezsiniz. ben nefret ediyorum ve sokakta gördüğüm sürece de sonuna kadar kavga ederim hepsi bu.
  • a_lost_soul • 6 Haziran 2005 00:16 • #470863
    Birbirimize girelim dedigim toplum olarak herkesi bi sinifa sokup kafa göz dalalim.Dikkatini çektiyse
    Ama unutma bu konuda götikler avantajli:))

demisim buna göre ben gotiklerden degilim.
    Bu arada burda "mahalleden adam toplayip dalalim ib.elere" seklinde bir kahve muhabeti geçmekte mi,bana mi öyle geliyo?
    Bu muhabbeti uzatmayi faydali bulmuyorum...