Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En Sevdiğiniz Gothic Grupları??

• karete • 6 Haziran 2005 00:17 • #470865
    götik: özenti insanlar topluluğu, gothik takılırım ayakları, yırtık pis çoraplar, kıllı bacaklar, beyaz pudralı suratlar, 2 ton makyaj ,ilgi çekmek için herşeyin yapılması, eğitim seviyesinin düşük olması ,halkın kendi kimliğini benliğini yitirmesi ,yabancılara özenmesi.... gider
  • cc_baran • 6 Haziran 2005 00:22 • #470866
    Benim kendi çapımda bir savaşım var arkadaşım. Uyuz olan götikler gelsinler ama pek uzun kalacaklarını sanmam, zira onlar gölgelerinden bile korkarlar.
    Bir işe yaramazlar, ilgi çekmek-dikkat toplamak-biz böyleyiz ayağı çekmektir ki amaçları gayet salakça görünüyorlar. Hiçbir şey oldukları yok, sadece korkaklar.

karete de doğru yazmış, eğitim seviyesi ve benlik sorunuyla alakalı bir durum.
  • karete • 6 Haziran 2005 00:25 • #470867
    birde şey takılırlar kurukafalar ateşler yılanlar şeytan başlı maymunlar filan gibi enteresan zevkleri vardır hatta piskopat gözükmeye çalışırlar kendilerini sert gösterirler ağzına bitane çaktınmı yerden kalkamazlar yılan gördülermide altlarına yaparlar :)
  • cc_baran • 6 Haziran 2005 00:34 • #470868
    ağzına bitane çaktınmı yerden kalkamazlar yılan gördülermide altlarına yaparlar :)

:))))
  • Ktulu • 6 Haziran 2005 00:34 • #470869
    Baran'a bu son bikaç haftadır bişeyler oluyo, forumda dik çıkışmadığı 1 tane mesaj görmedim :) He deyin geçin, geçicidir siniri :)
  • physco_burock • 6 Haziran 2005 00:47 • #470870
    herkes form dışında muhabbete dalmış bence nightwish ve moonspell iyidir.... bu arada bende barana katılıyorum önüne gelen herkes pudra ve kalem ile gothic olabiliyor gerçekten çok saçma bi olay
  • Ktulu • 6 Haziran 2005 00:53 • #470871
    Benim gördüğüm, tanıdığım ve bildiğim kadarıyla koca İstanbul'da 16-17 yaş üstü bir tek Noyan var Gothic tayfadan. Onu da gerçek gothic tabir ederseniz zaten gerisi çok afedersiniz ka.ar yahut kısaltması 2 harfli insanlardan oluşan tipler.

Bu tiplerin dinlediği grupları sorsanız da vermeleri muhtemel cevaplar şunlar olucaktır:

Nightwish
    Cradle Of Filth

Bu kadar :D

Başka bişey bilmezler çünkü...

Herşeyi bi kenara bırakın, gerçekten gothic dinleyen adamlar bu sefer utanıyolar ben gothic dinliyorum demeye... Sırf şekil olsun, erkek veya kız tavlıyim mantığıyla yapılan saçmalıklardan biri. Bence tikiler daha mantıklı bu tiplerin yanında en azından "ben buyum ööööööö" demiyolar :)

Bi de erkekler arasında değil de kızlar arasında çok yaygın bu "trend" :P 5 sene sonra ortalıkta hiç gothic tip kalmadığında nasıl hissedicekler onu merak ediyorum :) Aynı zamanın patenci gençliği gibi eriyip gidicek bu moda da..

Taksim tayfasını pek bilmem ama Kadıköy'de gothic tiplere direk kolay kız gözüyle bakılıyo zaten. Tabi karşı taraf da bunun farkında ama amacı da zaten daldan dala atlamak olduğu için koymuyoo nedense onlara da...

Allah sonlarını hayır etsin ne diyim...
  • andresson • 6 Haziran 2005 01:12 • #470873
    2 günlük site bile müzikal anlamda bu garajı geçti :D

Saatte boş başlık ve dakikada bomboş entry girme sayısı herhade bu sitedeki kadar fazla değildir.

TYPE O NEGATİVE
    THEATRE OF TRAGEDY
    PARADISE LOST
    ARTROSİS
    SİLENTİUM ve daha onlarca grup bu müziği yüzlerini boyamadan icra ederler ve bence gayet iyi yaparlar anlayabilene.
  • MORVEÖTESİ1995 • 6 Haziran 2005 09:08 • #470888
    the cranberries
    nightwish
    epica
    ...
    bu arada ben gothic i çok seevrek dinliyorum ama yukardaki arkadaslar1n dedigi gibi tak1nt1lar1m kas1nt1lar1m özentiliklrim yok!!!!bu yüzden ba_ka bir _ekilde aç1klama yaparlarsa herkes için çok iyi olur...
    mesela gothic dinleyen baz1 tipler....le baslay1p.....tabi her gothic dinleyen için ayn1 seyi söyleyemem ..........le biten aç1klamalarda bulunsalar...
  • tezgah • 6 Haziran 2005 13:21 • #470926
    crematory
    german gothic metal adlı bir tür yaratmış grup....
    bir zamanlar tapardım.....
    en iyilerden biri zaten....