Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

popülerlik arttıkça sertlik neden azalır?

• wsc • 17 Haziran 2005 18:31 • #473162
    aaa bi de düşününce...hem rock dinlediğini iddia ediyosun hem de rock dinleyenlerin muhabbetinin boş olduhunu.o zaman sen bu BOŞ yazıyı niye yazdın güzel kardeşim hı??..zuhahahhaaha...karnım yarıldı lan....üstelik bi de yazınla resmen bağıra bağıra ''ben bi tikiyim aslında onların yanında kendimi mutlu hissediyorum,ben onların yanına aitim ama ''rakır'' daha ''kuul'' bi kelime tikiden diye kendime ''rocker diyorum'' diyosun...yoksa ben yanlış mı anladım hı????hale bak ya tutarsızlık diye işte ben buna derim!!!ayrıca sen hep kendini rock dinlediğini sanan kişilerle arkadaşlık etmişsin anladığıma göre...çevren oturmamış senin.ayrıca ne bu rockçı adam hiç bişe bilmez muhabbeti iğrençtir havaları ya?ben rock ve metal dinleyenlerin gayet süper muhabbetlerini dinledim(arkadaşlarımdan...çevrem daha bi oturmuş benim..)yani gülmekten yerleri yaladığım da oldu,ciddi ciddi düşündüğümde.rock dinleyen insan bişeylere uyanmış insandır,etrafındaki olaylara her zaman sevgi kelebeği gibi bakmaz;duyarlıdır!popçuların dinlediği gibi öp beni yala beni gibi sözlerle bezenmiş şarkıların gereksizliğinin farkındadır...anladın mı ciğerim..var mı daha bi sözün RAKIR insan;)(zuhahahahahah....)