Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BAYAN BİR MÜZİSYENİ DÖVEN ‘ROCK’ BAR: PULP BAR

  • HayalPerest • 22 Haziran 2005 17:55 • #474064
    ne kadar ilginç ve anlaşılması zor değil mi?
  • ibanetze • 22 Haziran 2005 18:01 • #474065
    valla önce o kızın annesini,babasını döveceksin,sonra sırayla diğerlerini..hiç mi terbiye vermemişler köpek bile yemek yediği kaba tükürmez,pulpı sevdiğimden falan değil ama o elemanlar haketmiş bence..bizim guruptan birileri öyle aptalca bi şekilde öne çıkmaya çalışsa önce ben döverim,hem de öyle iki tokat falan değil,eşşek sudan gelinceye kadar.
  • kuşburnu • 6 Temmuz 2005 19:56 • #476617
    her yerde yaşanılabilir olan bu olay,bir barda yaşanırsa sorun çıkarır arkadaşım. Ben arkadaşımın yaptığı hareketi desteklemiyorum,biz ona haddini gereğinden fazla bildirdik,ancak ne var ki her barda "ortamın ahlak ve huzurunu bozan kişi" yaka paça dışarı atılır.kendiliğinden dışarı çıkan bir insana 3kişi saldırırsan işletmeyi de suçlarım bar ı da.
  • kuşburnu • 6 Temmuz 2005 20:02 • #476621
    bu da senin resmi,kanuni ve topluma dair hiç bir şeyden haberdar olmadığını gösteriyor.öküzlük yapanı işletme ve bar görevlisi dışarı atar.dövemez.
    eğer döverse haksızdır.
    nasıl ki arkadaşımız haklıyken haksız konuma düştüyse,pulp bar da haksız konuma düşen kişiyi bardan dışarı çıkararak haklılığını korumamış,bu kişiye saldırarak ondan daha haksız bir konuma düşmüştür.