ya her müzikği dinleyen karma dinleyen böyle insanlar var . sözüm size değil ama öyle tiplarle karşılaşıyorumki aslında gerçekten hoşlandıklarında değil de böyle oo bu aralar rock grupları çook ünlü bari bende dinleyeyim diyo tamam sonra aa şimdide bunu herkez dinliyo bu seferde bunu dinleyeyim diyor ya bunlardan hem adam olmaz işte hemde böyle ktil ederler kızı bir daha görsem onu .......
ya abi bırakın şöyle işleri ya..
sevinin biraz.. bakarsın metallicayı özenti bi şekildede olsa dinleyip bi sene sora bi daha gökhan özen dinlememeye başlar.. size ne ya milletin ne dinlediğinden??? ben offspring severim, goldfinger da, good charlotte da, mest de, green day de, used da.. taptığım gruplar bunlar, bunların yanında slipknottan tut, eagle eye cherry'e kadar birçok şey... ama yalın da severim bak.. meleklerin sözü var süper bi şarkı, kafamı rahatlatıyo, nev'e taparım bu kadar temiz bi ses olamaz ve bu kadar sentez bi müzik, alaturcasından rock'ına kadar bi çok tür kullanıyo, kurbana bayılırım, ama bora öztoprakta dinlerim.. sanane ki yani..
şimdi gelipte işte çok türde dinleyen bilinçli insanlarsınız, onlar öyle değil ayağına girip kendinizi kandırmayın!!!! şu anda grubum var, elektro gitar çalıyorum, en azından kendi fikrimce çokta sağlam müzik yapıyoruz.. yıl 1999'du, mustafa sandal en sevdiğim şarkıcıydı, bigün metallicanın whiskey in the jar klibini izleyip kasetini aldım, sora 2. olarak offspring'in americanasını aldım sonra green day - dookie vs.. sonrada o yaz gitara başladım.. açıklayıcımı??? o gün metallica albümünü alırken walkmanimde mustafa sandal çalıyodu, birisi duymuş olsa ah bu müzik nereye gidiyo herif mustafa sandal dinliyodu metallica albümü aldı aaa salak aa moron yazabilirdi.. ben burda o tiki kızımızı savunurum, görürsen mail adresimi ver, isterse mp3 filan yollarım özentilik(!) vizyonu genişlesin diye! Sor kendine kim örümcek beyinli olan, kim moron olan?? şu anda bunları yazmaya kastığıma bile yanıyorum ahh ahh... çok ileri gidiyosunuz(!) karışmayın millete...