Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

çok ileri gidildi ama artık

• souls_for_rent • 26 Haziran 2005 11:27 • #474867
    kız güzel miydi?

kutay sen manyaks1n :P
  • Holy_Bastard • 26 Haziran 2005 20:05 • #474951
    Ohom ohom!!!Demek bir ozenti Metallica dinliyor ha???

cc_baran nerde? :)))
  • punk_girl_punk • 26 Haziran 2005 21:48 • #474988
    :)))
  • imsomniac • 27 Haziran 2005 02:55 • #475020
    ya her müzikği dinleyen karma dinleyen böyle insanlar var . sözüm size değil ama öyle tiplarle karşılaşıyorumki aslında gerçekten hoşlandıklarında değil de böyle oo bu aralar rock grupları çook ünlü bari bende dinleyeyim diyo tamam sonra aa şimdide bunu herkez dinliyo bu seferde bunu dinleyeyim diyor ya bunlardan hem adam olmaz işte hemde böyle ktil ederler kızı bir daha görsem onu .......

ya abi bırakın şöyle işleri ya..
    sevinin biraz.. bakarsın metallicayı özenti bi şekildede olsa dinleyip bi sene sora bi daha gökhan özen dinlememeye başlar.. size ne ya milletin ne dinlediğinden??? ben offspring severim, goldfinger da, good charlotte da, mest de, green day de, used da.. taptığım gruplar bunlar, bunların yanında slipknottan tut, eagle eye cherry'e kadar birçok şey... ama yalın da severim bak.. meleklerin sözü var süper bi şarkı, kafamı rahatlatıyo, nev'e taparım bu kadar temiz bi ses olamaz ve bu kadar sentez bi müzik, alaturcasından rock'ına kadar bi çok tür kullanıyo, kurbana bayılırım, ama bora öztoprakta dinlerim.. sanane ki yani..
    şimdi gelipte işte çok türde dinleyen bilinçli insanlarsınız, onlar öyle değil ayağına girip kendinizi kandırmayın!!!! şu anda grubum var, elektro gitar çalıyorum, en azından kendi fikrimce çokta sağlam müzik yapıyoruz.. yıl 1999'du, mustafa sandal en sevdiğim şarkıcıydı, bigün metallicanın whiskey in the jar klibini izleyip kasetini aldım, sora 2. olarak offspring'in americanasını aldım sonra green day - dookie vs.. sonrada o yaz gitara başladım.. açıklayıcımı??? o gün metallica albümünü alırken walkmanimde mustafa sandal çalıyodu, birisi duymuş olsa ah bu müzik nereye gidiyo herif mustafa sandal dinliyodu metallica albümü aldı aaa salak aa moron yazabilirdi.. ben burda o tiki kızımızı savunurum, görürsen mail adresimi ver, isterse mp3 filan yollarım özentilik(!) vizyonu genişlesin diye! Sor kendine kim örümcek beyinli olan, kim moron olan?? şu anda bunları yazmaya kastığıma bile yanıyorum ahh ahh... çok ileri gidiyosunuz(!) karışmayın millete...
  • firatram • 27 Haziran 2005 10:38 • #475026
    su sanane isteyen dinler mantıgına kafayı taktım abi ben..nasıl sanane yaaa...ben orada 3000 desibel krize girmisim...burada foruma topic acmısım ve bana sanane diyorlar...
    sizce bu gulsen vs...muzikmi...boyle muzık olmaz..siz artık oyle bir noktaya gelmissinizki muzikte hersey ozgurluk..muziginde belli baslı kuralları vardır her sey gibi..soz nota armonı birlesimidir..aykırı olmak icin kullanıosanız muzigi hic kullamayın..adam ne guzel topic acmıs...
    kutluyorum saygılarımla
  • firatram • 27 Haziran 2005 10:42 • #475027
    ama bu kamy arkadasın nirvana hakkında bir takım bilgi ogrenmesi lazım....black sabbath'ın tablarını calmıs adamlar..buda dunyanın bir numaralı muzik akademisi sibelius tarafından belirtilmis
    http://www.sibelius.com/cgi-bin/home/home.pl
  • kamy • 28 Haziran 2005 22:33 • #475390
    nivana hakkında bilgim var yaklaşık 12 10 yıldır dinliyorum. ciddi olarak. şarkıları hoşuma gidiyor bestalari.ve kurt cobain inanılmaz bi adam bence sahne performansı falan.......
  • No_Remorse • 28 Haziran 2005 22:37 • #475391
    Anti Metallica'cıyım ama işin gercek kısmınıda yabana atmam..Gokhan ozen ve turk gruplarının çogunu dinleyenleri allaha havale edip dogru yol olan metal muziki bulmalarını istiyorum...

Metaalica sevmem ama eserlerin saygı duyarım..Ama bu kokusmus turk gruplarının çoguna saygı duymam bööööğrk diye öğürürüm..