Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

haluk levent hakkkında gerçekler

• nuri • 24 Haziran 2005 15:29 • #474441
    abi ben garaja üye olalı 6ayı geçti genelde rock müziğin konuşulduğu bu ortamda bişe dikkatimi çekti hiç haluk levent konuşulmuyor ama şunları diyemeden geçemicem ben kocaelide oturuyorum bir kere buadam çok mütavazi senede 4 kere gelir buraya şunudicem bence rock müziği sevdirme konusunda haluklevent baştagelir çünkü ben birebir gözlemledim ve dinledim sokaktaki rock müziğin r sini bilemeyen adam iş haluk levente gelince o adamıdinlemekten zevk alıyorum diyor aslında şunu demek istiyorum bu adam halka inmiş halk tarafından benimsenmiş sizin o kurban duman gibi halk haluk levente öcü gibi bakmıyor yanibirebir şahit oldum ya arabesk dinleyen arkadaşım bile
    bu adama bayılıyorum diyor eh artık gerisini siz düşünün
  • bigbooots • 24 Haziran 2005 15:38 • #474448
    istanbullu bi hocaden gitar dersi almıştım ben 4 sene önce, erdoğandı ismi.. bişey demişti bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama yalan atacağını sanmıyorum harbiden baba gitaristlerdendi ve çok iyi bi insandı.. haluk levent'in ''ankarada'' adlı şarkısı bu adamınmış..

istanbulda bizim hoca bi barda mı ne çalıyomuş bu şarkıyı, derken haluk levent arkadaşlarıyla filan gelmiş bara.. tanışıyolarmış zaten, haluk levent de o zamanlar fazla tanınmıyomuş piyasada!! dinlemiş bu şarkıyı haluk, sonra çalmış!!

dedim bizim hocaya ya bunun telif hakkı makkı yok mu dedim?? dedi ben uğraşmam öyle şeylerle.. bi de kendi bestelediği haliyle çaldı şarkıyı bana, hafiften blues tarzında ama sözler aynı..

ne bilim işte bi anlatıyim dedim..
  • the_distillers • 24 Haziran 2005 15:51 • #474455
    haluk levent
    ilgilenmiyorum ilgilene de lafim yok zaten
  • bigbooots • 24 Haziran 2005 16:00 • #474458
    çok teşekkürler efenim yine bekleriz..
  • punk_girl_punk • 24 Haziran 2005 16:13 • #474468
    benimde
  • feyzasal • 24 Haziran 2005 16:21 • #474480
    ben haluk leventi hiç sevmiyorum yaa.sanki kavgacı biriymiş gibi geliyo.çok deli bakıyo.
  • nuri • 24 Haziran 2005 16:26 • #474483
    abi siz anlasanızda anlamasanızda o adam halkın adamı oldu bile sizin keş şarkıcılarınız ıııı sizin isteğiniz şu değilmi bu ülkede 1 kişiye bile rock müzik sevdirmek bizi mutlu eder işte haluklevent arabeskçiyi bile aşık etti kendine benbunuanltıyorum siz yok burnundafazla kıl var yok vücüdu baklava vücüt değil yok bacakları çarpık muabbeti allahtan sizin gibi karamsar dostlarım yok yaşasın neşe yaşasın geyikkkk
  • bigbooots • 24 Haziran 2005 16:27 • #474485
    nuricim çok önemli bi konua parmak basmışsın seni tebrik ediyorum..
  • NefesAL • 24 Haziran 2005 16:31 • #474490
    kılına vücuduna falan takmıyorum sorun sesi resmen böğürüyo
    sevmiyorum yani.
  • nuri • 24 Haziran 2005 16:38 • #474494
    oğlum senin akşam nefes borun tıkanmdımı be nasıl yaşıyoun ya soluk kaynağın ne