-
kuş olup uçccak bu kız ayrıca çok geveze listeme ekledimseni seninhakkında fantazikurcam bugece kırılmak yok ama kardeş kardeş
-
haluk levent
ilgilenmiyorum ilgilene de lafim yok zaten.Kesinlikle katılıyorum distillers budur abi
-
haluk levent hakkkında yalanlar
sanki haluk levent halktan biri de diğerleri değil yani.Biz hergün kurbanla forumda konuşabiliyoruz.Çok daha samimi bence
-
kardeş kurban dinleyen ben hiç arabeskçi görmedim kurban duman hep sizin sevdikleriniz olarak kalacak asla sizin gibi metalcilerin ya da rockçıların dışında bir hayran kitlesi olmıcak ya ne çok beyinsiz var ya hala dediğimi anlamıyorlar ya
-
sokaktaki rock müziğin r sini bilemeyen adam iş haluk levente gelince o adamıdinlemekten zevk alıyorum diyor
Belki de rock"in r"sinden anlamadigi icindir ne dersin:)
-
o yüzden değil nefes borusunu tıkadığımın çocuğu rockın r sini bilemeyn adam haluk leventle rock kelimesini hecelemeye başlıyor oku bakayım R
-
Bana bak palyaco.Senin yuzunden agzimi bozmak istemiyorum ama tikattirma bana baska taraflarini.Oraya gulen yuz koyduk ortami germe...
-
ya sen kendini ne sanıyosun sen çok mu zekisin sen mi anlıyosun rock tan haluk levent ve onun gibiler fedai mi tuttu seni beyinsiz sen kimin nefes borusunu falan tıkıyosun?
-
HAY ALLAH CEZAMI VERMESİN YANLIŞ ADAMA MESAJ YAZDIM KUSURA BAKMA YA NEFESALA YAZCAKKEN SANA YAZDIM YA
-
ya sen kendini ne sanıyosun sen çok mu zekisin sen mi anlıyosun rock tan haluk levent ve onun gibiler fedai mi tuttu seni beyinsiz sen kimin nefes borusunu falan tıkıyosun?
+1000000..... boole gider...