-
nuri kardeş sen biliyon geçen gün dedin ya SOLUNUM BORUM onla nefes alıyorum ben :o)
-
ulan ben bu çocuğu çok seviyorum!!
-
ayynen :o)
-
tamam len bir pot kırdık artık hep yüzüme vurursun trake neydi len solunumşeyi değilmi
-
voov trake ha :o)
-
maalesef galiba yine doncam ayrı kalcaz ya geyik kolonisinde bir geyiğe yakışır hayvanca şeyler yazdım
-
halk levent abimiz bizzat TACda okumuş adanalı bir sanatçımızdır fakat kendisinden haz almamkla birikte sevenlere bir sözüm olmadığını ekliyor konuşmamı bitirirken beni dinlediğiniz için siz sevgili garaj ahalisine teşekkürlerimi iletiyorum cık cık cık
-
Nuri'ye ilk defa ciddi olarak hak veriyorum sanırım. :)
Bu türküleri cover'ladığı albümünü dinlemedim ama 2002'ye kadar yaptıklarını yapan adam çıkmadı hala. "Anadolu Rock" tabirinin de ilk kullanılmaya başlanmasına vesile olan sanatçımız. Çalıntı olayında bahsedilen şey doğruysa üzüldüm... Keşke hakkını koruyabilseydi o kişi.
Aşkın mapushane
Dağlar
Ela Gözlüm
Yeter ki sen sev beni
Geceden
Yollarda bulurum seni
Deliveren
Sevmek
Sır
Sevmeye dermanım yok
Hani benim olacaktın
sevdiğim parçaları...
Üni'deyken bi ara deli gibi dinlerdik aşk acısı vurduğu sıralar. Severim Haluk Levent'i..
-
haluk levent hakkkında yalanlar
bazı sarkıları guzel olsa da kişiliksiz biri olduguna inanıyorum ve onun prim yapmasını hiç ama hiç istemiyorum sarkılarını da calmıyorum................................
-
haluk levent hakkkında yalanlar
inanmiyorum haluk levent tacli mi!!