Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Harun Tekin'in sınırsız saçmalama teknikleri üzerine(ROCKISTANBUL sahnesi)

• ner • 24 Haziran 2005 16:04 • #474461
    Mor ve Ötesi'nin gülü Harun Tekin zaten saçmalama konusunda yeterince yetenekli olduğunu çoook önceden belli etmişti. Ama bu kadar fazla saçmalayabileceğini bilmiyordum.
    İki gramlık salakça bir magazin dergisinde ekşi sözlüğe karşı başlattığı "ahan da satanist" temalı saçma sapan "bilmemne karşıtlığı" yazılarıya hafif faşist tandanslı kampanyalarla aldığı ayarların ardından rockistanbul festivalinde son headliner olarak fazla birşey beklemiyordum. zaten öncesinde çıkan jj72 müzikal doygunluğu yaşatmıştı bize fazlasıyla. ancak kendisini türkiyenin en ultra-hiper müziğini yapan adamı olarak hisseden büyük insan harun tekin, geciken sahne kurulumu ardından(ki cidden gereğinden fazla gecikti, sanki megadeth stage'i kuruluyordu), bu arada atılan "harun, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım" sloganlarının da etkisiyle(mosmor bir yüzle çıktı zaten sahneye) rezil bir sahne performansıyla meseleyi süsledi. ve ilk şarkı olan "sevda çiçeği"nden sonra gecikmelerinin nedenini kendince açıklamak için
    "ingiltereden çorap gelse türkiyede kral oluyor"
    gibi bir lafla aklı sıra jj72'ye laf attı. peki neden? kendisinin yanından bile geçemeyeceği kalitede müzik yapan üç müzisyenin kalitesi sanırım neden. zaten herhangi bir anda nereye elimi atsam da polemik yaratsam diye arana bir adam bunu söyleyen. üçüncü sınıf politikliği bile üstüne 5 beden bol gelmiş bir fanta fedaisi. ve artık bu popülerliğin yükünü kaldıramıyor bu sinir deposu adam. sanırım müziği bırakması yakındır, kendisine biçilen "türkiyede rock'ın mesihi" rolu artık beynini eritmeye başladı. ben zaten sevmezdim, artık acımaya başladım kendisine. neyse
  • ArchangeL666 • 24 Haziran 2005 16:11 • #474464
    kafası kopsun harunun.. allahın ibnesi
  • bigbooots • 24 Haziran 2005 16:12 • #474467
    bizim harun anslında ingiliz gruplarının müptelasıdır.. kendisi çaktırmadan ingiliz müziğini takip etmekte hatta bazı beğendiği şarkıları coverlamaktadır da!! :))
  • ner • 24 Haziran 2005 16:13 • #474470
    bir de rezil bir sahne soundu var arkadaşların, o basın uğultusu neydi öyle, sahneye kurulmuş 3 bas preamp'ına yazık yahu. kafa kalmadı o bas uğultusundan, harun beyin detone ötesi sesinden, backstage kaçıp biraya boğuldum neyse ki:))
  • NefesAL • 24 Haziran 2005 16:14 • #474471
    saygı duyuyorum fakat
    sana katılmıyorum.
  • ner • 24 Haziran 2005 16:15 • #474472
    neden bana katılmadığını da anlatabilir misin? şu son yaptığı terbiyesizlik ciddi birşey, kendi kusurları için üç sanatçıya laf atmak... bir de bunu headliner olarak yapmak. yazık.
  • bigbooots • 24 Haziran 2005 16:16 • #474473
    ben harun'un sesini imam sesine benzetiyorum.. imam sesi nasıl olur derseniz, açıklamam biraz uzun sürer!!
  • NefesAL • 24 Haziran 2005 16:20 • #474476
    çünkü müziği dışında başkalarına laf atmasıymış falanmış filanmış popüler olmaya çalışırken yaptığı saçmalıklarmış beni pek ilgilendirmiyo ben sadece sesini dinlemeyi seviyorum saçmalıklarını değil
  • bigbooots • 24 Haziran 2005 16:20 • #474477
    erencim ben daha önce harun tekin ile ilgili bişeyelr sölemiştim üyeliğim donmuştu..

o yüzden başka bişey yazmıcam bu topice.. imam sesli olmak konusunda ayrıntılı bilgi istiyosan anlatırım bi ara özelden mözelden ok?? koçum benim..

eren kömürlü band , oh yeah!!
  • NefesAL • 24 Haziran 2005 16:21 • #474479
    zaten benim katılmadığım fakat saygı duyduğum kısım canlı performansıydı.