Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock müzik adı altında bize yutturulanlar.....

• life_n_guitar • 25 Haziran 2005 13:57 • #474692
    arkadaşlar bu böyle olmayacak...rock yaptığını sanan bazı sanatçıların popüler müziğine daha fazla dayanamayacağım..buna aylin aslım,pamela,aslı,athena dahil...lütfen biraz kendimize gelelim...rock'a destek olsun diye böyle piyasa şeylere destek vermeyelim....
  • Holy_Bastard • 25 Haziran 2005 13:59 • #474693
    Yeehaw!!! Lutfen bi bardak daha...

Gerci haklisin ama caktirma:)
  • killing us • 25 Haziran 2005 14:04 • #474697
    kutluyorum.çok güsel bi noktaya parmak bastın.ben de insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum ama özellikle erkek arkadaşlar 'aaaaaaaaa hayııııııııııırrrr pamela ve aylinciiim bi tane,onlar rock yapıyolar bi kere kıskanma' gibi yanıtlar veriyolar..gerçekten pamelanın neresi rock yaa?!?!aaaşk sevgiiiden beter..falan..bu parçanın neresi rock?arkadaşlar!arkadaşlar!yaa nese gerçekten bunlar rock değil,kendinizi kandırmayın..aylin de çıktı iki baldır salladı, yok eldivenler, kıyafetler,makyaj falan..yemezler küzelim bunlarııııı...görünüşe bakan aptallar varsa bilemem ama önemli olan müzikalite.ben bu arkadaşlarda rock'ı uzaktan yakından çağrıştıran bişe duymuyorum.
  • Holy_Bastard • 25 Haziran 2005 14:07 • #474699
    Masa uzerinde bardak tekmelerken , bir esyayi ordan buraya firlatirken klipte gorulen insanlar ROCKER oluyor guzelim memleketimde:)

Varmi tekme isteyen?Benide oyle bilsinler:)
  • Holy_Bastard • 25 Haziran 2005 14:07 • #474700
    Masa uzerinde bardak tekmelerken , bir esyayi ordan buraya firlatirken klipte gorulen insanlar ROCKER oluyor guzelim memleketimde:)

Varmi tekme isteyen?Benide oyle bilsinler:)
  • killing us • 25 Haziran 2005 14:13 • #474703
    yaa ne var o zaman rocker olmaya?çıkalım masalara..yok çay bardakları yok tavlası..bi de gitar falan parçalasalar uluslararası rockerlar arasında boy gösterebilirler aslında..bu da bi fikir olsun..ayliiiin ayliiin gitar parçala gitar diye baarcam konserine gidersem zahmet edip.gerçi gidip de pop müzik altında kalmak da var..nese yaa biz naapalım.yapabileceğimiz tek şey bu tip şeylere destek vermemek, bırakın onlar bardakları parçalasınlar..babalarının malı değilmi?türkiyeden çıkmıyo zaten o pardakların parası:P
  • deathmoon • 25 Haziran 2005 14:57 • #474723
    ya bence bu kendine rockçıyım diyen arkadaşlar kasmasınlar kendilerini hiç gerek yok yani.içlerinden pop söylemek geliyosa devam etsinler yaptıkları müziğe.ama adına rock demesinler!!!
  • dexter_holland • 25 Haziran 2005 15:05 • #474724
    Öncelikle söyleyeyim Pamela zaten rock yaptığını iddia etmiyor. Ayrıca bize zorla yutturulmuyor ki kardeşim. Eğer rock değilse değildir. Sevmiyorsan dinleme. Nedir bu saçmalıklar yaaa?
  • deathmoon • 25 Haziran 2005 15:10 • #474728
    ben zaten pamela için konuşmamıştım çünkü ben de onun öyle dediğini duymadım,sadece bazı gereksiz müzik kanallarında adından rockçı diye bahsediliyor biz buna yutturma diyoruz ama bi aylin aslım a sorsan sen ne tür müzik yapıyosun diye sana verecegi cevabı çok merak ediyorum.
  • Holy_Bastard • 25 Haziran 2005 16:13 • #474755
    Dexter kizdi kacin:)