Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock müzik adı altında bize yutturulanlar.....

• yar_rock • 7 Temmuz 2005 00:46 • #476749
    bi dakka ya heralde onlar gibisi yok. ayrıca aylin aslım türkiyede rock müziğin kadın öncülerinden birisi. daha ne istiyosunuz ki. sonuçta biz türküz yani bizden de metallica çıkıcak hali yok, ya da linkin park kadar kaliteli müzik de yapamayız ama onların yolundan giderek müziğimizi geliştirebiliriz. yani harun tekin kadar sesi güzel ve yakışıklı bi vokal yok şuan bence. ben hastasıyım da...
  • josf_in • 7 Temmuz 2005 00:46 • #476750
    o zaman clean koyunca da arebesk oluyor
    :DD
  • yar_rock • 7 Temmuz 2005 00:53 • #476758
    ben sana katılıyorum tamamen bunlar böyle eski kafalılar. tamam onları da dinleyin ama trend değiller onların modası geçti yani... linkin park derim, rasmus derim biter abi...
  • sdqantaris • 7 Temmuz 2005 00:55 • #476759
    sonuçta biz türküz yani bizden de metallica çıkıcak hali yok, ya da linkin park kadar kaliteli müzik de yapamayız

Bu ne? Şaka mı? Hiç iyi Türk Müzisyen dinlemedin herhalde "cık cık ne kadar yanlış" diye kötülere bakmaktan...
  • deathmoon • 7 Temmuz 2005 09:40 • #476830
    yani ben anlamıyorum bu insanları(gerçi anlanacak bi tarafı yok da nesse) türkleri küçük görüyosan defol git başka ülkenin vatandaşı ol(tabii seni kabul ederlerse vatandaşlıga)puhapuha ve puha çok güldüm yaw aylin aslım rock müziğin kadın öncülerindenmiş way be ne zamandır acaba???
  • KeReMmM • 7 Temmuz 2005 12:46 • #476845
    lan sen linkin park la rasmus a metal mi diyorsun??? gülerim beee sen aylin aslım ı ne zamandan beri tanıyorsunda rock müziğin öncülerinden diyorsun... olm bak acayip kafamı bozuyorsun...
    türkiyede kaliteli müzik yapılıyormuymuş? bak buna gülerim işte:))) acaba yapılıyorda senin haberin olmuyor olabilirmi? bir düşün bakalım...
  • Affedilmeyen • 7 Temmuz 2005 13:12 • #476853
    aslanlar gibi dinliyorum sağol :)
    ayrıca kasıntı dediğin o grup pazar günkü fanta festivaline sahnelerinden 4 saat önce geldiler ve arabayı gökhan kullanıyordu.
    sahnelerine dakikalar kalana dek orada bateristleri sabırla güler yüzle kimseyi kırmadan imza veriyordu.
    bence gereği kadar mütevazi ve insanca davranışlar sergiliyorlar ayrıca sahnede de çok sıcak kanlılar hiç bir kasıntı hallerinide görmedim.
    başarı dersek en yakın tarih mesela
    bu sene gülserene o kadar laf saydınız ama athena geçen sene 3. olmuştu o yarışmada ki o zamanki şarkılar daha zorluydu.
  • Affedilmeyen • 7 Temmuz 2005 13:14 • #476854
    lam genemi ortaya çıktı bu nick
    kim uyandırdı bunu gene sabah iştimasınamı katıldı
  • death_glory • 7 Temmuz 2005 13:17 • #476855
    tamam milet! şimdi bırakın milletin yar*okını bilmemnesini... bunlara karşı çıkmak için bişeyler yapalım ozaman valla ben yazılar yazıyorum, güya bi dergimiz olcak... hadi hayırlısı.
  • Affedilmeyen • 7 Temmuz 2005 13:18 • #476856
    derginizin şesu su olayım hocam müsade varmı