Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock müzik adı altında bize yutturulanlar.....

• dexter_holland • 25 Haziran 2005 17:58 • #474778
    Sonuçta pop değil. Eğer her farklı müziğe bir isim verilseydi binlerce müzik türü ortaya çıkardı. Rock çok genel bir kavram. Üstelik Türkiye'deki müzik programlarının çoğu beş para etmez. Amerikan aksanıyla konuşan iki zibidi koyuyorlar müzik hakkında bilgisi olmayan, saçmalıyorlar da saçmalıyorlar. Elektro gitar, bas gitar kullanıyorlar. Öyleyse rock desinler. Başka birşey diyemezsin ki. Bence Aylin Aslım'a sorsan özgün müzik yapıyorum der ve saçmalmış olur. Zaten özgün değilse özenti demektir. Aylin Aslım rock yapıyor ama pop ağırlıklı, akılda kalıcı, basit melodiler ve hafif sözlerle.
  • Holy_Bastard • 25 Haziran 2005 18:26 • #474785
    Aylin Aslım rock yapıyor ama pop ağırlıklı, akılda kalıcı, basit melodiler ve hafif sözlerle.

Ben genede rock dememeyi tercih ederim ama yanlis bi sey degil dedigin...
  • kafa-yok • 25 Haziran 2005 20:58 • #474806
    Ne etsekte ne yapsakta,Rock zaten popüler bir müziktir.
  • punk_girl_punk • 25 Haziran 2005 21:05 • #474808
    bende öyle düşnüyorum bu saydığın arkdaşlar şarkıları labali lbali okuyarak ya da değişik giyinerek rockçı oluyorlar bıktım bunlardan sonra adları rockçıya çııkyo millet rockı onların yaptığı gibi zannediyo
  • killing us • 25 Haziran 2005 21:15 • #474813
    eft..de infon nie bu kadar asabi?mesaj atıcaktım ama aazımın payını alırım falan:Pkorktum!
  • killing us • 25 Haziran 2005 21:15 • #474814
    eft..de infon nie bu kadar asabi?mesaj atıcaktım ama aazımın payını alırım falan:Pkorktum!
  • punk_girl_punk • 26 Haziran 2005 20:48 • #474958
    ya sürwkli buluşma msgı atıyolar çok çektim bilmiosun forumdakilere bişi demiyorum kapımız açık forumdakilere
  • gomcabbar • 27 Haziran 2005 15:52 • #475071
    niye öyle diyosunki. metallica da black albümden sonra piyasa oldu ama metal müzik yapmıyolar diyemieyiz. eğer olar tamamen piyasalık mevzusuysa rock müzik yapmıyolar demek çok iddialı bi sav olur. ama dersen ki rock müziğin belli nrmları vardır onlara uymuyolar bu normları ortaya koyup ona göre tartışmak gerek...
  • Affedilmeyen • 27 Haziran 2005 16:26 • #475091
    ska diye bişey duydunmu arkadasım ?
    Athena kendisine uygun tarz ismi olarak bunu görüyor
    ayrıca çok da iyiler ve dinleniyorlarda
  • Holy_Bastard • 27 Haziran 2005 19:26 • #475130
    metallica da black albümden sonra piyasa oldu

Bence bu sacma bi sey be arkadasim...Yani bi dusunun , piyasa olsalardi hala sevilen muziklerini yapmaya calisirlardi.Ama adamlar kendi muzikal arayislari icinde istedikleri yolda ilerliyorlar ve yeni seyler deniyorlar.

Metallica piyasa olmadi , piyasa Metallica oldu!!!