Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garaj gercekten muzik birimi mi?????????????????

• ReFLeKS _GİTAR • 26 Haziran 2005 00:29 • #474850
    banane
  • draw • 26 Haziran 2005 03:05 • #474857
    biz azınlıkta olsaydık popçular bizi ezecekti.gerçek hayatta (özellikle kırsal kesimlerde) olan bu zaten.bırakta bari burda acısını çıkartalım
  • pYscHo_09 • 26 Haziran 2005 03:28 • #474860
    neyin acısını çıkarıyosunuz ki. biz rock metal dinlesek, azınlık olsak bile insanları zevklernden dolayı yargılayamayız hem biz onları ezsek noolcak ezmesek noolcak yine istedikleri gibi müzik dinleyecekler..
  • draw • 26 Haziran 2005 03:39 • #474861
    hafiften yanlış anladın beni.mesela ben samsunun igrenç ilçesi bafradayım.burda en basitinden saçının uzun olması küpe takman veya ıron maiden t-shırt ü giymen dayak yeme sebebin olabilir.ben bunu popüler kültürle gelen yozlaşmaya baglıyorum.içimde birikenleri de burada boşaltıyorum.(bırakta olsun o kadar)
  • pYscHo_09 • 26 Haziran 2005 04:00 • #474862
    tamam da onlar zaten öyle yaparak kendi bişeyliklerini göstermişler töre değil ki bu. popüler kültür gidin rock dinleyeni DÖVÜN falan da demiyo:) onlar tamamen adamın kendi darlığından yani popüler kültürle gelen yozlaşma falan diye bişe yok bence
  • draw • 26 Haziran 2005 04:10 • #474863
    bende bazen çok darlanıyorum ama kendimden güçsüzlere zarar vermiyorum.yozlaşmayla nasıl alakası olmaz.adamların dünyayla tek baglantısı tv.benim bi takım şeyleri aşmış olmamı kaldıramıyor.çünkü daha önce hiç görmemiş.ama şehirden şehire kişiden kişiye degişir fazla uzatmanın da bi anlamı yok.