-
ben çok üzüldüm erkin baba böyle salak bir programa çıktı deyü...
erkin babayı da kaybattik lafları falan dönmesin ama hakkaten kötü bir şey bu....
-
erkın korayda gecımını saglamak zorunda. yanı asıl mevzu para. erkın baba yapmaz geyıgıne gırmeyın para bu herkes yapar
-
allahını seven şu ekran eziyetine şov demesin uyuz oluyorum
şov ismi bu kadar ucuzmu yav ?
işte şov dediğiniz programın özeti:
kendin söyle kendin gül garip garip laflar et kimse anlamasın
bozuk türkçeyle konuş tıkandığın yerde al eline mikrofonu konuğun burnuna dayayıp
_evet bie ne soliyacahsan
de kurtul işin içinden
hadi oradan !
-
bencede haklısn ufuk abi
-
ya orası ole. de mevzu erkın baba ibo ya nıye cıktı. yaa erkın baba gıtarını mı yıycek, para kazanması lazım adamın dımı ufuk?
-
vardır onların bi hesapları
ibrahim tatlıses onu çıkacağı bir turneye ya da davet edildiği bir extraya konsere , festivale davet edecexe eğer bir gün , arasını iyi tutmak adına olabilir.
çünkü ibrahim tatlısesin izleyici profili erkin koraydan pek hazzetmez onun için erkin koray ın o programa çıkması başka türlü açıklanamaz
izmir fuarlarında da bu şekilde yürüyor işler
sanatcı alt kadrosunu belirliyor ya da istedeği üzerine sanatcı takviyesi yaptırıyor
-
tabı yanı, gecen gun aynı programa HEPSİ çıktı, kızlar güzel izliyorum bende bi baktım seyırcı hayvanat bahcesınde amerıkan oppossumu gormus gıbı saskın. suratta "tas yagıcak" ıfadesi var. sımdı bu seyırcıye yonelk bı program dııl ozaman dıyo ınsan, kı ole
-
erkın babayı ıbo showa cıkaranlar utansın! (ara gazı) :::::::::)))))))
-
evet ya hele bazen cümlenin sonunu getiremiyo falan ölüyorum orda birde dikkat ettiyseniz sol eli hep sol taraf kaburgaları üzerinde adam baştan aşağıya garip ne kadar çok cins var bu ülkede
ama parayla oynuyo etrafı kadınlarla dolu falan hayatını yaşıyo işte burası türkiye..
erkin koray ın katılımına gelince bırakın katılsın yaaa
ibo gibi bi adamı seven insanların da arada bir de olsa iyi müzik dinlemeye hakkı var belki doğru yolu bulurlar içlerinden birkaç tanesi...
-
ben de gördüm şok oldum.bi de oraya degaje diye abzürt ötesi şarkıyı söyleyen kız da geldi.ya erkin baba ne eziyet çekmiştir o şarkıyı orda öyle dinlemek zorunda kalınca.