Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Erkin Koray İbo showdaydı.......... Daha ne olsun!!!

• kafa-yok • 29 Haziran 2005 18:29 • #475576
    Önceden kanal 6'dayken show orayada çıktı.Rok'un babası erkin koray geliyor işte dedi ibo.
    Erkin baba böyle nereye çıkacam lan ben diye fazla düşünmez.Adam konserlerini kebapçıda yapıyor be.Helal olsun izindeyim atam.
  • smile_91 • 29 Haziran 2005 20:41 • #475634
    iyide zengin insanlar arabesk müzik dinleyemez mi?
    zaten bence her arabesk dinleyen kro değildir yani her rap dinleyenin özenti olmadığı gibi...(aman yanlış anlamayın ben rapten de arabeskten de nefret ederim sadece biraz hoşgörülüyüm bu müzik konusunda benim yanımda dinlemesinler de ne yaparlarsa yapsınlar beni rahatsız etmez...)
  • paranoia_ • 30 Haziran 2005 14:10 • #475761
    erkin baba ki bence onu örnek alan çok büyük bir kitle müzisyen var(rock anlamında)en azından bunları düşünüp çıkmaması gerekirdi derim ben...

tabi şovdur kendini tanıtma fırsatıdır falan farklı konular ama erkin baba nın o programda bulunması bile çok sırıttı bence...

yorumlar için çok sağolun
  • firatram • 30 Haziran 2005 14:16 • #475765
    abi sizin yaptıgınız muzik ayrımcılıgı...o zaman arabesk ve rock dusman olsun birbirine diyosunuz siz...erkin korayda iyi iboda iyi sarkıcı..
    adamlar ne guzel program yapmıslar.illa rock programınamı katılması lazım...adamın sesi var (ibonun).adam gulsen gibide degil..daha ne o zaman.kalite hesabı..80'lerden kalma bu dusunceler..artık varoslarda bıle rock dınleyen insanlar var.
    siz ayrım yapın sonrada surada burada muzik her seydir diyin.iste bizim ulkemiz ile diger ulkelerin muzik farkı burada cıkıyor...
  • paranoia_ • 30 Haziran 2005 14:21 • #475767
    ama ben rock müziğin arabeskden ayrılmasını çok istiyorum...
    hatta arabeske hiç bulaşmasın bence.
    de bu ayrımcılık değil öyleyse bile kötü bir ayırım değil.
    rock ile arabeskin tabi ki düşman olmasını istemiyorum ama milletin kendine örnek aldığı bir ustanın böyle bir programa çıkması hoş değil.

müzikler ayrılmasaydı bu kadar çok müzik türü olmazdı.
  • paranoia_ • 30 Haziran 2005 14:21 • #475768
    ama ben rock müziğin arabeskden ayrılmasını çok istiyorum...
    hatta arabeske hiç bulaşmasın bence.
    de bu ayrımcılık değil öyleyse bile kötü bir ayırım değil.
    rock ile arabeskin tabi ki düşman olmasını istemiyorum ama milletin kendine örnek aldığı bir ustanın böyle bir programa çıkması hoş değil.

müzikler ayrılmasaydı bu kadar çok müzik türü olmazdı.
  • pesimist • 30 Haziran 2005 15:37 • #475786
    ama niye ayrılmasını istiyorsunuzki müziklerin birbirinden...

yıllarca arabesk dinleyip burada arabeski karalayanlar bile var aranızda...

neyse ben sözlerimi söyleyim ilk önce...

müzik iyi yapıldığu taktirde müziktir...
    Rony James Diyor (ah ulan dejenere ah) bir genelleme yapmıştı...

Black metal, doom metal, death metal yok hepsinin ortak adı HEAVY METAL demişti zamanında...

ben is dahada ilşeri gidiyorum...
    hiçbir tür yok iyi yapıldığı zaman rap te güzeldir..
    arabeskte
    rock ta...

ERKİN KORAY ı nasıl seviyorsam ORHAN GENCEBAY ı dao kadar çok severim...

ikiside güzel müzik yapıyor...

ibrahim tatlıses dallamasını sevmem ama sevmeyiş nedenimin müzikle alakası yok...

burda söyleyip konuyu komple değiştirmek istemem...

saygılarımla
    pesimist
  • killing us • 30 Haziran 2005 23:18 • #475833
    yaa üsücü tabe ama, bi de komik yanları vardı, yani ibonun..just a minute demek istiodu galba, münüt münüt diip duruodu:DDDyarıldım yaa huhaha