Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Erkin Koray İbo showdaydı.......... Daha ne olsun!!!

• Affedilmeyen • 29 Haziran 2005 01:00 • #475421
    kutay haklı
    aynı taktiği süleyman demirel de yapar
    rahmetli sabancıya yakışırdı ama :)
  • pesimist • 29 Haziran 2005 02:59 • #475443
    kemal sunal aynı şeyi hiçbir zaman yapmadı ama...

buna ne diyeceksiniz...
    kendini geliştirerekde kitleni koruyabilirsin...

saygılarımla
    pesimist
  • _UFUK_ • 29 Haziran 2005 09:08 • #475451
    adam haklı abı herıf kendını gelıstırsede hayran kıtlesı bunu kaldıramıyo. ama su aralar bebek,florya,ortakoy,v.b yrlerdekı kıtle artık ıbo dınlemeye basladı. buna ne dıceksınız?
  • Affedilmeyen • 29 Haziran 2005 10:41 • #475454
    bebek de florya da ortaköy de ibo nun hemşerileri oturamazmı ?
    özellikle tekstil piyasası doğu ve güneydoğu lu vatandaşlarımızın elinde. tekstil işinde çalışanların geneli illaaki nedense arabesk dinler.ben kendimden bilirim tekstilin hangi koluna giderseniz gidin yüzde 99 unda kral fm çalmaktadır.
    tekstil işinden para kazanan ve o işten yükselen adam ne yapacak . hadi para kazandım derhal müzik zevkimi değiştireyim demiyecek. gideyim bi mersedes alayım birde zenginlerin oturduğu yerde oturayım diyecek.
    ne müziğinden vaz geçecek ne de huyundan suyundan.
    ben tıkanan trafikde mersedesinin otomatik camıyla oynayıp o cama eblek eblek hayranlıkla bakan insanlar gördüm.
    bir mersedesin arkasında şu yazıyı görenler illaki vardır : Kıroyum Ama Para Bende
  • _UFUK_ • 29 Haziran 2005 10:45 • #475455
    hayır yanlıs anladın benı, yanı ıbo artık trend. mesela eskıden hadı artoya gıdelım derdıler artık hadı ıboya gıdelım oluyo. anladın. adam eskı dallama hayranlarından odun vermedı, onlara jet sosyeteyıde ekledı.
  • ebüzittin • 29 Haziran 2005 11:27 • #475456
    popülist yaklaşmışsın olaya firatram kardeş..bu ibo denen herif kaliteli müzik yapıyosa,ben de amerikayı yeniden keşfediyim o vakit..
  • ilkers • 29 Haziran 2005 11:52 • #475457
    baba isini bilir, eski topraklar diyor ki; erkin baba eskiden de sahtekardı, şaka bir yana babanın gecim sıkıntısı çektigi bilinen bir gerçek, ayrıca onun gibi ucuk bir insanın yaptıgı haraketler dogal karsılanmalı, ibo konusuna gelince; evet programı bende seyrettim berbat bir performanstı ama olsun, kozmopolit bir ulkede yasıyoruz sonucta,
    herkes içiçe girmiş bunun gibi seyler bazen ilgi çekici olabiliyor heryerde..
  • grungeforever • 29 Haziran 2005 16:35 • #475552
    Ne diye şok oldun ki geçen sene erkin koray barışaRock'a çağrıldı ve o Rock'n coke'a gitti.Bunu öğrendikten sonra erkin korayla ilgili her türlü olaya hazırlıklıyım.
  • ibanetze • 29 Haziran 2005 16:42 • #475554
    ibo,arto gibi mi oldu?

şaka tabi bu...anladım dediğini
  • pYscHo_09 • 29 Haziran 2005 17:03 • #475560
    bunu ben demiyorum erkin koray ibo show da dedi ibo türkiye de bir ekoldür diye