Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pink floyd ...

• bhagwan • 3 Temmuz 2005 11:47 • #476059
    live 8 konserini gözlerim ekranı kırmızı görene kadar izledim...the who, robin williams-madonna-annie lennox izleyebildiklerim arasında performansları iyiler arasındaydı.. izleyemediklerimde vardır ama bu konserin yapılış amacını başka bir yere koyarsak Babalar yine estirdi geçti... david gilmour-roger waters- richard write -nick masonlu PİNK FLOYD heryerde nokta olduğunu bir kez daha gösterdi...
    bi sözümde yeni jenerasyon grupların şarkı sözlerini rockbarlarda çığırıpta pink floyd hiç dinlemem diyen bi kısım kesime...yazık size...
  • nick mason • 3 Temmuz 2005 13:52 • #476081
    Yaşasın Pink Floyd ve Floyd kardeşliği :)
  • Single_FACTOR • 3 Temmuz 2005 14:09 • #476089
    Pink Floyd büyüklüğünü gösterdi, Waters'a son nefesini vermeden neler kaçırdığını anlaması için 1 konseliğine sahne şansı verdi.Waters sahnede can verecek sandım izlerken.Gimor'la Göz göze geldiklerini, el sıkıştıklarını gören varmı?
  • nick mason • 3 Temmuz 2005 15:58 • #476096
    Ben göz göze geldiklerini hiç görmedim. Waters devamlı baktı ama Gilmour pek oralı olmadı.

Waters a son şans pek oturmamış oraya yani Waters için ne kadar büyük bir fırsatsa Pink Floyd için de o kadar büyük bir fırsattı...
  • pesimist • 3 Temmuz 2005 16:29 • #476104
    peki size bir şey daha sorcam...

en son bütün sanatçılar ve bir kaç gereksiz kalabalık sahneye fırladığında David Gilmour sahnedeydi ama ben Waters i göremedim...

ben mi göremedim yoksa Waters gerçektende yokmuydu...

saygılarımla
    pesimist
  • bhagwan • 3 Temmuz 2005 18:22 • #476119
    sorun o değil sevgili kardeşim... adamlar salladı mı ortalığı yeter gerisi... bana göre önemli olan gerçekten yaptıkları müziğin ideolojisinin de bu konsere denk düşmesiydi ki, bunu hakeden tek isimdiler...
    PİNK FLOYD:müziğin tanrısı
  • pesimist • 3 Temmuz 2005 18:27 • #476121
    elbette sorun o değil...
    adamlar sonuçta uzun süren bir prova sonrası müziği yapış amaçları olan bir organizasyona (belkide) istemeyerek te olsa birlikte çıktılar ve dünyayı salladılar...

Yaptıkları şey o sahnelerde yapılan en iyi şeymi? evet...

gerisi bitmiştir...
    aralarındaki şey bizi ilgilendirmez...

saygılarımla
    pesimist
  • ner • 3 Temmuz 2005 21:01 • #476134
    birbirlerine sarıldılar bile. gerçi ntv sağolsun kesti ama artık o fotolar her yerde dolanıyor, en önemlisi beynimde. ayılamıyorum
  • gokcen • 3 Temmuz 2005 23:06 • #476155
    dibi derya,deniz derler...
    başkada bişi sormayın..
  • kuzucuk • 3 Temmuz 2005 23:15 • #476156
    ya abi merak ettiğim gruplardan biri idi p.floyd ama bu kadar övicek ne bulduysanız ben anlamadım duran duran daha iyi ya bence onlarıda ilk kez gördüm saygılar