-
live 8 konserini gözlerim ekranı kırmızı görene kadar izledim...the who, robin williams-madonna-annie lennox izleyebildiklerim arasında performansları iyiler arasındaydı.. izleyemediklerimde vardır ama bu konserin yapılış amacını başka bir yere koyarsak Babalar yine estirdi geçti... david gilmour-roger waters- richard write -nick masonlu PİNK FLOYD heryerde nokta olduğunu bir kez daha gösterdi...
bi sözümde yeni jenerasyon grupların şarkı sözlerini rockbarlarda çığırıpta pink floyd hiç dinlemem diyen bi kısım kesime...yazık size...
-
Yaşasın Pink Floyd ve Floyd kardeşliği :)
-
Pink Floyd büyüklüğünü gösterdi, Waters'a son nefesini vermeden neler kaçırdığını anlaması için 1 konseliğine sahne şansı verdi.Waters sahnede can verecek sandım izlerken.Gimor'la Göz göze geldiklerini, el sıkıştıklarını gören varmı?
-
Ben göz göze geldiklerini hiç görmedim. Waters devamlı baktı ama Gilmour pek oralı olmadı.
Waters a son şans pek oturmamış oraya yani Waters için ne kadar büyük bir fırsatsa Pink Floyd için de o kadar büyük bir fırsattı...
-
peki size bir şey daha sorcam...
en son bütün sanatçılar ve bir kaç gereksiz kalabalık sahneye fırladığında David Gilmour sahnedeydi ama ben Waters i göremedim...
ben mi göremedim yoksa Waters gerçektende yokmuydu...
saygılarımla
pesimist
-
sorun o değil sevgili kardeşim... adamlar salladı mı ortalığı yeter gerisi... bana göre önemli olan gerçekten yaptıkları müziğin ideolojisinin de bu konsere denk düşmesiydi ki, bunu hakeden tek isimdiler...
PİNK FLOYD:müziğin tanrısı
-
elbette sorun o değil...
adamlar sonuçta uzun süren bir prova sonrası müziği yapış amaçları olan bir organizasyona (belkide) istemeyerek te olsa birlikte çıktılar ve dünyayı salladılar...
Yaptıkları şey o sahnelerde yapılan en iyi şeymi? evet...
gerisi bitmiştir...
aralarındaki şey bizi ilgilendirmez...
saygılarımla
pesimist
-
birbirlerine sarıldılar bile. gerçi ntv sağolsun kesti ama artık o fotolar her yerde dolanıyor, en önemlisi beynimde. ayılamıyorum
-
dibi derya,deniz derler...
başkada bişi sormayın..
-
ya abi merak ettiğim gruplardan biri idi p.floyd ama bu kadar övicek ne bulduysanız ben anlamadım duran duran daha iyi ya bence onlarıda ilk kez gördüm saygılar