-
bu arkadaşa önce kim dalsın?? ne demek övücek ne buldunuz?? Roger Waters ve Pink Floyd u tekrar bi arada görmek için nelerini verebilicek arkadaşlarım var...
-
ben dalmıcam yüzme bilmem ahahaha
-
sinirlenme ArchangeL666 :)
böyle açık seçik saldırma..
kuytu bir köşede sıkıştırız... :)
yazık kuzucuk yaaa...
senin yaptığın varya muhalefet etmiş olmak için muhalefet etmek...
türkiyedeki muhalefet sistemine bir örnek teşkil ediyorsun garaj da...
tekrarı verilir bir kaç kez daha sen 10 15 kere daha izle ondan sonra gel yorum yap...
algılayamamışsın bence sen o konseri...
ya da Pink Floyd diye başka gurubumu izledin ne yaptın :)
neyse :)))
saygılarımla
pesimist
-
Dal, ama fazla da açılma.
-
Sevgili dostum Arcahangel666 senin bahsettiğin o Duran Duran ve dinlediğin grupların hepsi bir zamanlar Pink Floyd dinlemiş ve Pink Floyd'la müziğe başlamış insanlar.
Ayrıca abartılacak ne var dediğin durum rock müzikte efsane bir grubun kavgalı ve tartışmalı hatta mahkemeli bir şekilde ayrılarak 23 yıl sonra tekrar birleşmesi durumudur.
Bu birleşmeyi 1 ay önce sorsan bana olur mu diye zitsen olmaz derdim ama oldu ve bence bu bir işaret ona göre. :)
-
Pink Floyd diye başka gurubumu izledin ne yaptın :)
:D bence de büyük ihtimal öyle yapmış.. duran duran daha iyiydi demiş acaba onun yerine kimi izledi??
-
tavsiyeni dinlicem
-
benim Duran Duran a bi lafım yok zaten.. ben sadece bu arkadaşın saçmalamış olmasına isyan ediyorum.. hepsi bu..
durumu abarttığım da yok. bu sadeec fanatiği olduğum bi grubun tekrar bi araya gelmesi insanı fazlasıyla mutlu ediyo..
umarım dediğin gibi bi işarettir...
-
pink floyd u beğenmeyen gözlerin,kulakların ben..... devamını söylemiyorum...
ArchangeL666 haklıdır
saygılar...
:D MuStY
-
dostlarım ben bundan sonra yorumumu yapıcem ondan sonra köşeme çekilip sizin dalaşmanızı seyretcem bundansonra kuzucuk hep relax herkesin görüşüne saygılıyım sizde olun küfür yok