-
babam gençliinde dinlermiş:)
-
Kuzucuk dostum eleştirilerine ve yorumlarına her zaman saygılıyız, en azından ben. ama sen öyle zamanda yaptın ki yorumu 24 yıldır bir araya sadece mahkemede gelen ve bir zamanlar dünyaya damgasını vurmuş, hatta progressive müziğin öncüsü olmuş bir grubun fanlarına Live 8 konserlerinden sonra ne olmuş bence çok iyi değillerdi diyorsun. :)
Aslında haklısın müthiş bir perfomans değildi hatta vasattı ama o konserin önemi büyüktü. Sen iyi ki ben konseri izlerken yanımda yapmadın yorumunu o zaman hiç sorun etmeden seni balkondan aşağı atardım pür dikkat konseri izlemeye devam ederdim. :P
Umarım fazla sert çıkmamışızdır sen yorumlara devam et biz de Pink Floyd aşkına...
-
İlk olarak kuzucuk dışındaki herkesin yaptığı yorum olan Pink floyd müziğin tanrısıdır kanısına gönülden katılıyorum..hatta dünyada gelmiş geçmiş en iyi grup kimdir deseler düşünmeden pink floyd derim yani..anladığım kadarı ile kuzucuk hayatında ilk defa pink floyd dinlemişsin yorum yapmadan önce pink floyddan bir iki parça daha dinlemeni öneririm hoş hepsini dinlesen daha iyi olur tabi ki..Hangi şarkısını dinleyeyim diye kara kara düşünmek istemiyorsan bir iki örnek vereyim hemen,
-Another Brick in the wall part I II III
-Shine on you crazy diamond part I II
-Wish you were here
-One of these days
-Sheep
-Brain Damage
-Time
-İn the Flesh?
-Money vb.. Aslında ilk olarak the wall, dark side of the moon ve wish you were here albümlerini al/indir dinle..
İkinci olarak Ntv ye gelmek istiyorum.Ekşi sözlükten öğrendiğim kadarı ile Deep Purple konser verirken sevgili NTV shakirayı vermiş.Tabi ki ben bunu email ile kendilerine de belirttim, ayrıca Dave Matthews Bandden de sadece 1 şarkı vermeleri hoş değil..Herşeye rağmen Pink Floydun 24 yıl sonra bir araya gelmesine tanık olmak gerçekten gururlandırıcı hatta bunu torunlarıma bile anlatırım =)..saygılarımla...
-
Sevgili Doçent bu Live8Live konserleri sadece Hyde Park'da değil dünyanın bir çok yerine oldu(kanada, berlin hemen aklıma gelenler). NTV de Londra'daki konseri yayınladı. Ama Deep Purple Kanada'da sahneye çıktı. O yüzden de NTV yayınlamadı. Ancak AOL sitesinden tüm konserleri sekiz temmuz'a kadar izleyebilirsiniz.
-
pink floyd
Pink Floyd onun bunun söylemesiyle de değil, müzik otoriteleri tarafından da yapılan ince eleyip sık dokumalar sonucunda dünyanın en büyük grubu olmayı başarmıştır. onları özümseyerek dinleyenlerin de az bir kesim olduğunu bir gerçektir. çünkü adamlar müziklerinde semboller, felsefi anlatımlar kullanırlar. LCD etkisinde yazılmış olanlardan bahsetmiyorum ancak. bunu da ancak üstünde duran insanlar anlar. iki coşup kafa sallayalım, pogo yapıp dağıtalım mantığında olan insanlar(kınamıyorum, müzik anlayışı bundan ibaret olanlar da var, yok mu? onlardan bahsediyorum)pink floydu anlamaz. bugün gezegen üzerinde hayat bulan gruplardan birçoğuna ilham kaynağı olmuştur. bunun aksini kimse söyleyemez. bu ruhu anlayanları selamlıyorum!
-
şu forumda pink floyd'un ismi geçsin istemiyorum artık. bu kadar saçmalığın ortasında PINK FLOYD'un ismini görmek istemiyorum artık.
-
ya tamam özür diliyorum ben p.floydun kendi içinde sürtüşmelerinin yıllardır devam ettiğinide biliyorum p.floydu benim kadar o gece merak eden biri tanımıyorum 4 saatlik uykuyla bekledim gece oo.30 kadar ama sözleri müzik tarzı uç noktada olabilir ama ben ilk defa dinleyen biri olarak yazdım ama hatalıyım bunu kabul ediyorum herzaman dünyanın kabul ettiği insanlara karşı benimde saygım olması gerektiğini hep kendim söylememe rağmen heralde hayalkırıklığı yüzünden böyle sözler yazdım tekrar özür dilerim
-
Bazıları Pink Floyd'un dünyanın gelmiş geçmiş en önemli grubu olduğunu söylüyor.Belki olabilir.
Fakat onları bu alemde önemli yapan sebep,farklı bir fikrin var ise,elbet sesini duyurursun kafalarıdır.Pink Floyd belkide bunu en ağır şekilde gerçekleştirebilen grubtu.
Müziklerini falan bilemem :)
-
bu arkadaşın hemen hemen fikirleri benimki ile bağdaşıyor
-
kafa-yok
5 Temmuz 2005 Salı / 21:44
Bazıları Pink Floyd'un dünyanın gelmiş geçmiş en önemli grubu olduğunu söylüyor.Belki olabilir.
Fakat onları bu alemde önemli yapan sebep,farklı bir fikrin var ise,elbet sesini duyurursun kafalarıdır.Pink Floyd belkide bunu en ağır şekilde gerçekleştirebilen grubtu.
Müziklerini falan bilemem :)
Güzel yazmışın da; ne anlatmak istedin? bi anlayabilsem.